Skip to main content

Haslum forlenger med Simen Schønningsen

FORLENGER: Simen Schønningsen blir i Haslum.
FORLENGER: Simen Schønningsen blir i Haslum.

NADDERUD ARENA: Simen Schønningsen forlenger kontrakten med Haslum ut sesongen 2017/18.

Det skriver klubben på sine hjemmesider.

– Haslum har vært perfekt for meg siden jeg kom våren 2014. Den første sesongen pendlet jeg mellom Fetsund og Bærum via Wang Toppidrett, men foran årets sesong flyttet jeg til Bærum, og har brukt mer tid på trening enn på buss, sier S, som er inne i sin andre sesong i Haslum.

– Simen er en drøm å ha i sin stall. Han er uredd og en svært offensiv spiller, som har vært med på å prege den stallen vi har nå. Han skled ut av junioralderen allerede i fjor, og jeg opplever han som mye mer voksen og reflektert nå. Han gir alltid 100 prosent, og med sin vilje til å prøve og tørre gir det resultater på sikt, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno, som i helgen hentet Erik Köpp til klubben.

 

FORNØYD MED AT SCHØNNINGSEN: Simen Schønningsen forlenger med Haslum. Det liker  trener Tom-Eirik Skarpsno.
FORNØYD MED AT SCHØNNINGSEN: Simen Schønningsen forlenger med Haslum. Det liker trener Tom-Eirik Skarpsno.

Den 204 centimtere høye bakspilleren er opprinnelig fra Kristiandsand, og har skrevet under en avtale med Haslum som strekker seg fra 1. juni 2016 og ut 2018-sesongen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.