Skip to main content

Haslum felt av enkle feil

Halsum ledet lenge, men ble felt for eltte mot slutten av kampen.
Halsum ledet lenge, men ble felt for eltte mot slutten av kampen.

(Kaustik Volgograd - Haslum 31-28) Haslum ledet til det gjenstod ti minutter i Europacupen mot Kaustik Volgograd, men mot slutten ble russerne for sterke.

–  De var svære gutter, så det var tøft å stå i mot i 60 minutter, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno etter at de søndag tapte borte mot Kaustik Volgograd i tredje kvalifiseringsrunde i Europacupen.

For med motstandere på rundt to meter og oppp mot 100 kilo, var det ingen lett kamp å spille for Haslums mange unge spillere.

– Det blir litt for mye ungdommelig pågangsmot på slutten. Vi prøver å korrigere oss i en timeout, men så gjør vi de samme feilene igjen etterpå, forteller treneren.

Haslum tok tidlig initiativ i kampen, og til pause ledet de 13-14. Men med ti minutter igjen av kampen slo de russiske serielederne om takten, og kom foran i kampen.

– Vi blir litt slitne på slutten og gjør mange enkle feil de siste ti minuttene, sier Skarpsno.

Da dommeren blåste av, sto det 31-28 i favør russerne på måltavla

.Les også: – Mentalt betyr denne seieren veldig mye

Har tro på avansement

Selv om det ble tap, er Skarpsno godt fornøyd med prestasjonen. Og han håper de kan få sin revansje allerede på lørdag, da lagene møtes i Nadderudhallen for returoppgjøret.

– Sjansene våre er litt 50/50. De er et godt lag i norsk målestokk. Det blir en tøff kamp, men vi har muligheter. Tre mål under her i Russland er en relativt god prestasjon, mener Skarpsno.

– Ja takk, begge deler

Hvis laget går videre fra kvalifiseringskampene, venter gruppespill i februar og mars. Selv om det vil gi et tøft kampprogram, vil Skarpsno gjerne få muligheten til å teste seg mot god Europeisk motstand.

– Det blir en kjempeerfaring hvis vi går videre, for da får vi seks knalltøffe kamper i februar og mars. Vi sier som Ole Brum: «ja takk, begge deler».

Les flere sportsnyheter fra Budstikka her.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.