Skip to main content

Haslum dropper protest etter Bodø-kampen

Einar Rigelhuth Koren og Haslum tapte hjemmekampen mot Bodø. Nå kommer klubben heller ikke til å protestere på dommeravgjørelsen helt mot slutten av kampen.
Einar Rigelhuth Koren og Haslum tapte hjemmekampen mot Bodø. Nå kommer klubben heller ikke til å protestere på dommeravgjørelsen helt mot slutten av kampen.

Haslum vurderte lenge å protestere på en dommeravgjørelse i onsdagens kamp mot Bodø. Nå snur de.

 - Vi kommer ikke til å levere inn en protest etter Bodø-kampen, sier Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno.

Det var i onsdagens kamp i Nadderudhallen at det kokte litt over  i eliteseriekampen mellom Haslum og Bodø. På stillingen 24-26 til gjestene blåste banedommeren skrittfeil på en Bodø-spiller, og ga ballen til Haslum. Måldommeren mente noe annet, og etter en timeout fikk Bodø igjen fordel av ballen. I løpet av kampens siste 30 sekunder, ble det ingen mål, og nordlendingene vant kampen 24-26.

Haslum var rasende, og varslet at de kom til å protestere på avgjørelsen som de mente var kampavgjørende.

Korrekt

Nå har de altså kommet frem til en annen slutning.

- Etter dialog med NHF (Norges Håndballforbund) og internt i Haslum HK, viser det seg at dommeren etter all sannynlighet opptrer korrekt i situasjonen som oppstår med støy/piping og angivelig kunstig stopp av kampen. På bakgrunn av dette har styreleder og hovedtrener bestemt at klubben ikke fremmer en protest, slik det ble varslet på kamprapporten, skriver klubben på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: Haslum vurderer protest etter Bodø-kampen

 

- Det viktigste for Haslum HK har vært å få klarhet i om situasjonen ble håndtert rett eller ikke.  Hva omverden og vi måtte mene er irrelevant, enten er situasjonen håndtert rett eller feil i henhold til gjeldende regelverk. Og det viser seg at dommerne har etter vår mening håndtert dette på rett måte og da ser vi ingen grunn til å fremme en protest, sier trener Tom-Eirik Skarpsno.

Stolte tredisjoner

- Haslum HK er en klubb med stolte tradisjoner og verdier, disse står vi for og vi håndterer denne saken på linje med de verdiene vi har, sier styreleder Knut Guldbrandsen til klubbens hjemmeside.

Haslum HK skriver videre at de ønsker å presisere at det ikke var noen fløyte på tribunen, men publikum som pep. At det blir oppfattet som et fløytesignal kan hverken Bodø HK eller Haslum HK lastes for. Vi anser med dette saken som avsluttet, skriver de.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.