Skip to main content

Håndballspillere vil samle inn gaver til syke barn: – Viktig å bry seg

Gi gaver: Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno håper at publikum tar med seg gaver til lørdagens kamp mot Drammen i Nadderud Arena. Dette er gaver som klubbens spillere vil gi til syke barn. FOTO: PETTER SØRNÆS
Gi gaver: Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno håper at publikum tar med seg gaver til lørdagens kamp mot Drammen i Nadderud Arena. Dette er gaver som klubbens spillere vil gi til syke barn. FOTO: PETTER SØRNÆS

Haslum håper publikum på lørdagens kamp mot Drammen kan ta med seg gaver til barneavdelingen på Ullevål sykehus.

– Vi håper vi kan skape litt god stemning på barneavdelingen på Ullevål sykehus, forteller Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Tirsdag kveld sørget mannskapet hans for at laget tok sin åttende strake seier i eliteserien da de slo Runar 29–27 i Nadderud Arena. Lørdag kan nummer ni komme når svake Drammen HK tar turen fra Buskerud.

LES OGSÅ: Haslum-toget tøffer videre – tok sin åttende strake seier i eliteserien mot Runar

Ta med julegaver

I forkant av den kampen ønsker klubben å ta på seg julenisseluene.

– Vi oppfordrer publikum til å levere inn ferdigpakkede julegaver som passer til gutter og jenter opp til 18 år. Det er fint om pakkene kan merkes med hvilket kjønn og aldersgruppe gaven passer til, sier Skarpsno.

Både klubbens spillere og sponsorer vil også følge opp med gaver, sier Skarpsno. I neste uke vil flere av klubbens spillere ta turen til barneavdelingen på Ullevål sykehus for å dele ut gavene.

LES OGSÅ: Sebastian Barthold forlenger med Haslum

– Spillerne har vært veldig positive til dette. Det er viktig å vise at vi også bryr oss om andre ting enn håndball og klister, sier Haslum-treneren.

Årsaken til at de ønsker å støtte barneavdelingen ved Ullevål sykehus (Oslo universitetssykehus), er at søsteren til en av klubbens juniorspillere en gang var pasient ved sykehuset.

– Fantastisk første halvdel

I tillegg til gavehjelp fra publikum håper Haslum-treneren at lørdagens kamp også gir sportslig suksess. Drammen-oppgjøret er det siste før spillere og trenere tar juleferie.

– Vi vil veldig gjerne vinne siste kamp. Da vil jeg gå så langt som å si at vi har gjort en fantastisk første halvdel av sesongen, sier han.

LES OGSÅ: Denne giganten er klar for Haslum

I tirsdagens kamp måtte Haslum klare seg uten Magnus Søndenå, Adam Nyfjäll og Håvard Bjørnskau Johannesen. At Haslum likevel rodde seieren i land, mener treneren er et resultat av at hele laget bidrar.

– Det spiller ingen rolle hvem som er skadet, for vi ser hele tiden muligheter, sier Skarpsno.

Ingen i toppscorertoppen

Selv om Haslum er det nest mestscorende laget i serien med 370 mål, har de ingen spillere blant de øverste på toppscorerlisten.

LES OGSÅ: Tidligere Haslum-gutt kåret til verdens beste

– Nå har vi åtte strake, og i hver kamp er det noen som står frem. Det er trygt å vite at hvis noen ikke har dagen, så setter vi bare inn noen andre som kan score, sier Anders Røe, som er lagets mestscorende spiller.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.