Haslum hadde muligheten til å komme likt med Arendal på tabellen, men sørlendingene viste hvorfor de kjemper i teten.

Med ti sekunder igjen av kampen sto det 17-18 på måltavla, og Haslum vant ballen ved eget mål. Magnus Søndenå satte fart og fyrte av. Men Arendals keeper gjorde som han hadde gjort gjennom hele kampen, og stengte buret.

– Jeg hadde veldig troen på slutten, da vi tok dem igjen ned til ett mål. Men de spilte veldig lenge siste angrepet uten å gå på mål, så det minimerte tiden vår veldig, sier Søndenå.

Haslum var raskest ut av startblokken, men Arendal slapp dem aldri av syne.

En veldig våken Trond Tjemsland var i de første tjue minuttene det viktigste skillet mellom de to lagene. Men mot slutten av andre omgang kom bortelaget seg foran, godt hjulpet av to Haslum-utvisninger. Ingen av lagene stresset den ansvarlige for å ajourføre måltavlen, og første omgang endte 8-10.

– Forsvarsspillet er suverent , mener Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Angrepsspillet var det derimot verre med.

– Vi er ikke gode nok offensivt per dags dato, og det må vi bare erkjenne, sier treneren.

Les også: Russisk motstand for Haslum

Andre omgang begynte i samme spor som den første, med et friskt hjemmelag og en svært våken Tjemsland. Drøye seks minutter ut i omgangen utlignet Anders Røe for Halsum, men Arendal svarte raskt.

Lagene lå og vippet med maks ett mål i forskjell helt frem til det 24. spilleminutt. Da satte Arendal opp trykket, og fikk for første gang i kampen en tremålsledelse.

Ett minutt før slutt reduserte Haslum til 17-18 på straffekast, men gjestene maktet å holde stand. Kampen endte dermed 17-18.

Selv om det ble tap, og Halsum nå etter syv kamper ligger fire poeng bak ledende Arendal, mener Søndenå det ikke er noen krise.

– Det er en lang sesong, så det er ikke noe vits i å grave seg ned etter dette, sier kantspilleren.

Les flere sportssaker fra Budstikka her.