Haslum - Nøtterøy 31-26

Haslum fikk en enkel jobb i søndagens kamp mot Nøtterøy i Nadderudhallen. Med rosa drakter til støtte for Rosa sløyfe-aksjonen feide de over motstanderne fra Vestfold.

– Jeg er fornøyd med prestasjonene våre i dag, jeg synes vi spiller veldig bra, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Vi er stabilt bedre enn Nøtterøy hele veien, og spiller for spiller er vi litt bedre, fortsetter han.

Klar ledelse til pause

Bunnlaget Nøtterøy kom riktignok fra en komfortabel syvmålsseier mot Drammen, og selv om de lå sist før denne kampen, hadde de faktisk positiv målforskjell frem til møtet med Haslum. Mot Haslum var de derimot aldri i nærheten av to poeng.

Haslum startet klart best og tok en tidlig ledelse. Nøtterøy ledet for første og siste gang da syv minutter var spilt, men siden hadde Haslum styringen på det meste som skjedde ute på parketten.

Tre mål på rappen fra Magnus Søndenå etterfulgt av to raske fra Sebastian Barthold ga hjemmelaget en femmålsledelse, før gjestene fra Vestfold utnyttet en overtallsperiode til å hente inn to mål.

Så fort Haslum ble fulltallige, tok det ikke mange sekundene før Anders Røe scoret og hjemmelaget dro ifra igjen. Til pause var stillingen 17-12.

Intenst forsvar og raske kontringer

I andre omgang fortsatte Haslum å øke ledelsen sin, og på det meste var de foran med ti mål. Anders Røe hadde flere vakre skudd fra distanse, mens Joakim Patriksson ble lagets toppscorer med sine seks mål.

Nøtterøy fikk redusere et par ganger mot slutten, slik at sluttresultatet til slutt ble 31-26 til Haslum.

– Jeg vil gi honnør til målvakten og forsvarsspillerne, vi hadde veldig bra intensitet bak der i dag. Ellers har vi fokusert på raskere kontringsspill i det siste, og det synes jeg vi får vist i dag, sier Skarpsno.

Nærmere 500 tilskuere var til stede på kampen, og draktauksjonen og loddsalget til inntekt for brystkreftaksjonen gjorde at Haslum - og Stabæk-jentene - til sammen samlet inn rundt 70 000 kroner.

– Det er gøy at det kom mange og at det var god oppslutning både rundt kampen og arbeidet for brystkreftaksjonen, sier Skarpsno.

Onsdag skal Haslum igjen i aksjon i Nadderudhallen. Da kommer Drammen på besøk.