- Simen er en svært spennende og meget ambisiøs spiller som passer godt inn i vår profil. Vi ønsker å være et topplag på kort sikt, men vi jobber også for fremtiden.  Det er liten tvil om at Simen Nicolay Schønningsen har en lysende framtid, og vi tror han vil fortsette å utvikle seg i Haslum, sier Tom-Eirik Skarpsno i en pressemelding.

Unggutten er en høyre bakspiller og kommer fra 1. divisjonsklubben Fjellhammer. Han har allerede representert Norge flere ganger på aldersbestemte landslag. 17 ganger har han spilt med den norske landslagsdrakten, og 97 ganger har han dunket ballen i mål. Det gir et målsnitt på i underkant av seks mål.

LES OGSÅ: Haslums største stjerne har signert ny kontrakt

Simen Nicolay Schønningsen vil danne tospann med to år eldre Håvard Johannesen som høyre bakspillere i troppen, opplyser Tom-Eirik Skarpsno som neppe fikk en vanskelig jobb med å sikre seg talentet.

- Prosessen startet for et par uker siden, og jeg var egentlig aldri i tvil. For meg er dette den største klubben i Norge, og det finnes ingen andre klubber i landet som kunne fått meg til å endre denne beslutningen, sier Schønningsen til Budstikka.

Drømt om dette

18-åringen forteller at han ser frem til å jobbe med profiler som Erlend Mamelund og Einar Riegelhuth Koren.

- Haslum har alltid hatt profiler i klubben, og for meg var det viktig å fine en treningsgruppe som jeg visste ville passe meg godt. Erlend har jeg trent med før, og vet at han kan lære meg mye, sier han.

LES OGSÅ: Sagosen: - Nå er vi tilbake

Schønningsen fullfører sesongen i Fjellhammer, og slutter seg til Haslum i juni.

 LES FLERE HÅNDBALLNYHETER HER