Haslum - Bodø 24-26

- Den avgjørelsen blir etter min mening matchavgjørende. Dommeren snur om på spillet, og gjør om avgjørelsen. Det er feil, og vi vil vurdrere å protestere på avgjørelsen, sier Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno.

Det var bare 28 sekunder igjen av kampen da den ene av kampens to dommere blåste for angrepsfeil, trodde i hvert fall drøye 500 tilskuere på tribunen. Men etter det Budstika erfarer, var det noen på tribunen som blåste i en eller annen fløyte, og dommeren gjorde etter en diskusjon med sekretariatet, om på avgjørelsen, og ga ballen til Bodø.

- I så fall er det en formell feil, og vi vil protestere. Får vi medhold, kan kampen bli spilt på nytt. Det har skjedd tidligere, sier Skarpsno.

Omkamp

- I beste fall kan vi få en omkamp. Er det en formell feil, så er det en feil, mener Skarpsno.

- Dere lå under med to mål og det var 28 sekunder igjen av kampen. Hadde dere ikke tapt uansett?

- Jeg mener at den situasjonen var helt kampavgjørende. Hadde vi scoret med en gang, hadde vi hatt en mulighet, mener Haslum-treneren.

I løpet av torsdagen må Haslum sende inn en skriftelig protest - hvis de kommer til å gjøre det.

Budstikka har ikke klart å få en kommentar fra noen av dommerne.

Fortsatt gullmuligheter

Selv om Haslum tapte for Bodø, har de fortsatt en mulighet til en ren seriefinale mot Elverum 26. mars i Nadderudhallen. De må slå Nøtterøy borte onsdag. Klarer de det, og Elverum vinner sine to neste mot Drammen og Runar, må Haslum slå Elverum med fem mål hjemme i Nadderudhallen i sesongens siste kamp. Da er de seriemestere. Vinner de med mindre, spiller uavgjort eller taper, er Elverum mestere.