– Vi fortjente den skyllebøtten vi fikk. Og det var skikkelig kjeft vi fikk, sier Sebastian Barthold.
Kantspilleren ble åttemålsscorer i 33-28-seieren i Nordstrandhallen, men heller ikke han var særlig godt fornøyd med sin egen prestasjon.
– Jeg brenner litt for mange sjanser, sier Sebastian.
Om lagets innsats har han dette å si:
– Det er for dårlig rett og slett.
Det samme mener Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno. Han var ganske sinna i førsteomgangen, og ikke noe mindre mot slutten av kampen. Haslum klarte nemlig å rote bort en ledelse på ni mål og lot hjemmelaget gang på gang komme inn i kampen.
– Det er frustrerende å se at vi ikke gjør det vi er blitt enige om på forhånd. I store deler av kamper virker det ikke som spillerne er til stede rent mentalt. Det er derfor jeg ga dem en skyllebøtte etter kampen, forteller Haslum-treneren.

Veldig ujevne


Både før og etter pause hadde rødtrøyene gode periode. Men de varte ikke særlig lenge og ble etterfulgt av dårlige perioder.
– Vi visste på forhånd at dette kunne bli en mental vanskelig kamp. Vi møter et lag som ligger ganske mye lenger ned på tabellen enn oss i den første kampen etter en lang pause. Men likevel synes jeg at vi skal prestere bedre enn dette, oppsummerer Tom-Eirik Skarpsno.
Erlend Mamelund ble Haslums toppscorer med ni mål, men mestscorende i kampen ble hjemmelagets Christian O’Sullivan med ti nettkjenninger Til tider herjet O’Sullivan med Haslums forsvar.