Haslum skjøt med løskrutt i andre omgang - ute av sluttspillet

UTSLÅTT: Haslum-spillerne depper etter tapet mot Elverum borte.

UTSLÅTT: Haslum-spillerne depper etter tapet mot Elverum borte. Foto:

Vi er i gang i Terningen Arena på Elverum. Haslum er i løvens hule, det blir dramatikk, det blir kåret en sluttspillfinalst - og en taper.

DEL

Kampen starter 19.15, og den kan du følge direkte her.

Der er det alt eller ingenting, finale eller rett ut.

2. omgang:

60 min - Der er det hele over - Haslum gjør en elendig andre omgang og taper seksmålsledelsen til pause. Elverum er i finalen, med seier 26-31.

59 min - Så reddes neste avslutning fra Johannesen. Erlend Mamelund på benken til Haslum er ILLSINT. Mener noe er riv ruskende galt med Søndenå-situasjonen i stad. 26-31 nå. Det er over.

57 min - 26-29. Det kan ha vært spikeren i kista.

57 min - Søndenå blir liggende etter en tøff duell, tydelig vondt i ryggen. Øverjordet er så forbanna at han får to minutter på benken for protester. Haslum er rasende!

56 min - En scoring hver vei - 26-28. Lindboe (11 mål) og Brevik (6 mål) toppscorere for hvert sitt lag.

55 min - Lindboe i mål fra sjumeteren - 24-27. Haslum har dårlig tid, og scorer! Den var viktig! Søndenå til 25-27!

54 min - Røe scorer, Haslum bak med to. 24-26.

53 min - Nergaard i Elverum-buret står en fantastisk andre omgang. Han plukker alt. Alt. Og Elverum kontrer som konger. 23-26.

52 min - Haslum henger ikke sammen defensivt. Mehl spaserer gjennom og gjør 23-25 i favør Elverum.

50 min - Så er Elverum foran med to. Haslum bommer på absolutt alt her nå. 22-24. Men så scorer Johannesen. 23-24.

49 min - Elverum utligner, og så er de jammen meg foran like etter. Elverum leder for første gang i kampen, folkens. 22-23.

48 min - Haslum får sjumeter inne ved linja. Røe skal ta den...i tverrligger via gulvet og ut..

47 min - Lindboe kan utligne, men bommer. I stolpen!

46 min - Med ca 14 minutter igjen er Elverum nå ett mål bak, og så reddes neste Haslum-angrep, også..nå ser det mørkere og mørkere ut. Lyset ser ut til å ha gått i Haslum-garderoben i pausen.

45 min - Røe tas i feltet, masse diksusjon her nå. Elverums spiller hevder han skled og taklet Røe på vei gjennom, Haslum vil ha rødt kort. Blir tominutter og sjumeter. Brevik tar den, men redning! Nå kan Elverum være ett mål bak snart.

44 min - Timeouten ser ikke ut til å hjelpe. Røe bommer på første skuddet etterpå. Nå må Haslum heve seg. Virker som om kruttet er blitt klissvått i pausen.

43 min - Timeout av Stockfleth for Haslum. Det koker i Elverum!

42 min - Nå skjer det fort her. Brevik scorer for Haslum, hans sjette for kvelden, men så scorer Elverum like etter. 22-19. Så kommer Elverum igjen, bang! 22-20. Nå lever Haslum svært, svært farlig her.

41 min - Mange sjumetere nå - Tjemsland inn når Lindboe skal ta for Elverum...i mål. 21-18.

41 min - Så Røe...21-17 fra sjumeterstreken!

40 min - Sjumeter til Lindboe - hans åttende scoring. 20-17 nå, Elverum nærmere enn på veldig, veldig lenge.

40 min - Kristensen bommer nok en gang, altså. Ingen stor omgang av kantspilleren så langt.

37 min - Røe klinker til, 20-15!

36 min - Nå bommer du mye her, Kristensen. Tre bom etter pause.

35 min - Brevik kontrer inn 19.-14, før Elverum blir avblåst like etter i angrep. Haslum kan være foran med seks igjen snart...nei. I stedet kontrer Elverum og gjør 19-15.

33 min - Elverum best i gang, stillingen nå 18-14.

31 min - Vi er i gang igjen!

1. omgang:

30 min - 18-12 på kontring mot, og der er det pause. Wow - for en omgang håndball. Haslum gikk ut som noen villdyr, og rev Elverum i fillebiter i første omgang. Kristensen, Røe, Søndenå, Åsheim og Brevik har alle levert magiske kamper så langt i kveld. Nå er det om å gjøre for trener Stockfleth å mestre det mentale planet: Hvordan motivere til å beholde denne ledelsen lengst mulig, når man samtidig vet at Elverum vil stille om og regruppere? For en andre omgang dette blir, dere.

29 min - Sjumeter til Elverum når Grimstad holder i trøya til Lindboe. Han tar den selv....i mål. 18-11. Elverums første scoring på lenge.

29 min - Dominic Grimstad gjør 18-10, jeg gjentar: 18-10!

28 min - Johannesen til 17-10! Haslum er sju foran, Elverum går opp i liminga på hjemmebane.

27 min - Først Røe med et C-moment til 15-10, så Kristensen kontra - 16-10! Og så redder Åsheim. Du. Store. Tid. For en prestasjon Haslum er i ferd med å levere!

26 min - Stockfleth tar timeout. I øyeblikket er det altså Haslum som ser ut til å slå Elverum - seksdobbelt mester i sluttspillet -ut i semifinalen!

25 min- 14-9 ved Magnus Søndenå, som blir utvist like etter. Tominutter for et eller annet når Elverum gjør 14-10. Søndenå ikke fornøyd, skriker ut på benken!

23 min - Trond Tjemsland inn i Haslums mål på sjumeter mot - men scoring til Elverum - 13-9.

22 min - Ørsted utvises for Elverum, og Haslum er to mann mer i 45 sekunder! Mener Røe filmer der. 13-8!

21 min - Sjumeter til Haslum, kveldens første - i mål fra Kristensen til 12-8!

19 min - Ai, ai, ai! Åsheim redder, kontra straka veien mot mål, hvor Kristensen scorer! 11-7.

18 min - Timeout - Haslum scorer ved Kristensen, stillingen er 10-6. Lydnivået i Terningen Arena er ENORMT. Både hjemme- og bortefansen lager elektrisk atmosfære i hallen, denne solfylte lørdagskvelden.

16 min - Anders Røe får to minutter, det er trener Sten Stockfleth lite imponert over. Han freser seg opp så mye at han får se det gule kortet.

15 min - Straffekast til Elverum - Lindboe...scorer. 8-6.

11 min - Veldig, veldig jevnt nå. Med det menes at begge lag virker som de har fått litt nerver, etter den forrykende åpningen, og dermed gjøres flere personlige feil. 8-5 til Haslum nå. Stian Brevik har satt tre av tre.

7 min - Litt jevnere nå, men 6-2 til Haslum etter en vill åpning. Syvmeter til Elverum...6-3.

4 min - 4-0 - Haslum er rett og slett et hakk bedre i løvens hule.

2 min - Haslum har åpnet knallsterkt, og leder 3-0!

1 min - Vi er i gang, dere!

Før kampen:

– Det blir så klart tøft, slik det alltid er i Elverum. Vi har havnet bakpå i to kamper på rad nå, men vi har også vist at vi kan slå tilbake. Det gleder alle, og vi skal være klare til dyst lørdag kveld, sier Haslums Anders Røe.

Samtidig vet han godt at han forventes å levere på måltavla.

Null nettkjenninger forrige kamp på Elverum bekymrer ikke nevneverdig.

– Vi som pleier å levere en del mål vet hva som forventes av oss, og lever godt med det. Jeg vet at jeg skal prestere lørdag, som flere andre. Vi pleier å være ekstra gode når presset er størst, sier Røe.

LES OGSÅ: Positiv egenkapital i Haslum - grunnet en halv million i gaver

HÅPER: Anders Røe vil se like mange på borteseksjonen i Terningen Arena som søndag. Da håper han å score flere enn sist.

HÅPER: Anders Røe vil se like mange på borteseksjonen i Terningen Arena som søndag. Da håper han å score flere enn sist. Foto:

Brukt dagene på hvile

Et viktig ledd i kampplanen mot Elverum har vært å få nok hvile mellom slagene. To tøffe bataljer søndag og onsdag har satt spor.

– Likevel føler jeg at vi skal være klare lørdag. Vi har brukt dagene siden onsdagens kamp (29-28-seier) til å restituere og hvile godt. Nå har vi det psykiske overskuddet, også. Elverum vet at vi kan slå dem, og det skal vi ta med oss, sier Røe.

LES OGSÅ: – Alt er fantastisk i dag!

De to første semifinalene mot Elverum har vært preget av enorm stemning, med korps, lysshow og det som er – både borte og hjemme.

Det ønsker Røe velkommen, også i den avgjørende finalen.

– Lørdag, avkast klokka 19.15. Rammen rundt kampen kunne kanskje ikke vært bedre?

– Nei, du sier noe der. Samtidig håper vi at folk dropper hytteturer og slikt, og møter opp like mannsterke på Elverum som sist gang. Det trenger vi, sier Haslum-spilleren.

LES OGSÅ: Haslum sikret avgjørende semifinale

Artikkeltags