Skip to main content

Hanche- Olsen klar for koronalandslaget - sammen med flere ex-Stabæk-spillere

Andreas Hanche-Olsen er tatt ut på det norske A-landslaget. Her i aksjon for den belgiske klubben Gent. 

Foto: KURT DESPLENTER/Belgia/Sipa USA

Andreas Hanche-Olsen (23) er tatt ut på den svært reservepregede koronalandslaget. Med seg får han flere tidligere Stabæk-spillere. 

Det ble klart da U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud mandag presenterte A-landslagstroppen som skal spille Nation League-kampen mot Østerrike onsdag. Troppen er svært reservepreget på grunn av koronaviruset.

Søndagens landskamp mot Romania ble avlyst, men onsdagens oppgjør mot Østerrike i Wien vil bli spilt. Men den opprinnelige troppen og hele støtteapparatet er i karantene. Derfor ledes laget av U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud. Med unntak av en spiller som har hatt korona, består troppen av spillere i utenlandske klubber.

Granli tatt ut

Tidligere Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen ble tatt ut i troppen. Han skrev under for den belgiske klubben Gent i sommer. Med seg i troppen møter Hanche-Olsen flere gamle Stabæk-kolleger. Daniel Granli (Aalborg), Jørgen Skjelvik (Odense), Tobias Børkeeiet (Brøndby), Kristoffer Askildsen (Sampdoria) og Kristian Thorstvedt (Genk) er alle tatt ut, og har alle bakgrunn i Stabæk.

Budstikka oppdaterer saken

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.