Skip to main content

- Han bagatelliserer saken

Leni Larsen Kaurin mener Øyvind Eides fremstilling i VG Nett ikke stemmer med hennes oppfatning av saken.
Leni Larsen Kaurin mener Øyvind Eides fremstilling i VG Nett ikke stemmer med hennes oppfatning av saken.

Leni Larsen Kaurin mener Øyvind Eides fremstilling i VG er uriktig.

Leni Larsen Kaurin, som torsdag fortalte sin historie om hvordan hun følte at Stabæk-trener Øyvind Eide hadde kommet med seksuell tilnærmelser mot henne, er overrasket over at Eide nå velger å snakke til VG Nett om saken, og også hvordan han fremstiller den.

- Det er litt overraskende, og det er mye som ikke stemmer når det gjelder tid og sted, og hvor mange ganger vi har møttes, sier Larsen Kaurin.

KOMMENTAR: Den feilslåtte gaven

- Han avfeier gavekortet på erotisk massasje med "happy ending" som en spøk, men når han samtidig fikk en servitør til å overbringe meg 10 røde roser, er ikke dette noe som kan misforstås. Når jeg leser Øyvinds fremstilling av saken, får jeg inntrykk av at han ønsker å bagatellisere det som har skjedd. Dette er kanskje naturlig, ettersom saken har kommet ut og dermed blitt ubehagelig for ham. Likevel hadde jeg forventet at han tok et tydeligere ansvar for det overtrampet han har gjort, sier Leni Larsen Kaurin.

Budstikka har forsøkt å komme i kontakt med Øyvind Eide og styreleder i Stabæk, Espen Moe, men de har ikke svart på henvendelsene våre

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.