Skip to main content

Gunnarsson ute i minst seks uker

Veigar Páll Gunnarsson ligger nede med skade mot Aalesund søndag.
Veigar Páll Gunnarsson ligger nede med skade mot Aalesund søndag.

Veigar Páll Gunnarsson har et delvis avrevet leddbånd i ankelen samt en tilleggskade.

Veigar Páll Gunnarsson måtte ut allerede etter tolv minutter mot Aalesund søndag etter å ha blitt taklet av hjemmelagets Fredrik Carlsen.

Mandag var islendingen til undersøkelser på Stabæk-klinikken, og det var ingen gode nyheter fysioterpeut Tor Østhagen kunne formidle.

- Han har vært til undersøkelser på Stabæk-klinikken og har fått henvisning videre til doktor Arne Røde for en MR-undersøkelse og bilde, forteller Østhagen.

- Undersøkelsene så langt viser at det er en leddbåndskade i ankelen, og vi vil nå undersøke om det er avrevet. Hvis det er det, kan han bli ute i seks uker, fortsetter han.

MR-undersøkelsen hos Røde bekreftet leddbåndskaden og Gunnarsson blir dermed ute i seks uker og kan miste hele åtte seriekamper for Stabæk.

- I tillegg har han en skade på yttersiden av ankelen som gjør leddet noe mer ustabilt. Det kan ta ytterligere seks uker å lege, sier Røde.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.