Skip to main content

Gimle ble for sterke for Sandvika

TAPTE: Sandvika tapte søndagens kamp mot Gimle. Bildet er fra en kamp mot Ulriken.

Sandvika tapte 55-67 for Gimle søndag ettermiddag.

Sandvika - Gimle 55-67

Sandvika hadde muligheten til å ta igjen lagene på øvre halvdel med seier i søndagens kamp mot Gimle, men bergenslaget ble for sterke og vant til slutt med tolv poeng i Bærum Idrettspark.

– Vi møter et lag som spiller aggressivt og med mye intensitet, og vi klarer ikke å matche dem på det før i andre halvdel av kampen, sier Sandvika-trener Ola Gravem Knutsen.

– Det blir en todelt kamp. Vi er stødige og solide de siste 20, og det er der vi må være gjennom hele matchen om vi skal klare å slå de beste lagene, fortsetter han.

Vant tredje periode

Første periode startet dårlig for Sandvika, og gjestene fra Vestladet dro ifra tidlig. De vant åpningsperioden 15-8, og ved halvspilt kamp hadde de økt ledelsen sin med ytterligere åtte poeng.

– De første 20 minuttene fikk de sette premissene og diktere kampen, så de fikk bygget seg en ganske komfortabel luke inn til pause, sier Gravem Knutsen.

Midtveis brukte han og laget god tid på å adressere problemene, og Sandvika slo knallhardt tilbake i tredje periode, der de slo Gimle 16-11.

– Ofte er det lett at man gir litt opp når man ligger 15 poeng bak, så jeg er veldig glad for at vi klarte å komme tilbake og at det ble kamp igjen, sier Sandvika-treneren.

Var bare seks poeng bak

Avslutningsperioden ble en jevnspilt affære, og lagene fulgte hverandre tett.

– På det nærmeste er vi bare seks poeng bak, og da sto kampen og vippet det, sier Gravem Knutsen.

– Til slutt klarte dessverre Gimle å øke luken til ti poeng igjen, og da klarte de å kontrollere det inn til seier, fortsetter han.

Gimle vant sisteperioden med to poengs margin, og sluttresultatet ble dermed 55-67.

Sandvika blir dermed værende på femteplass, to poeng bak naborival Asker Aliens, som også tapte mot Gimle i går. Gimle ligger på andreplass.

Sandvikas neste kamp i BLNO er hjemme mot Tromsø Storm 9. februar, og trener Gravem Knutsen er klar på hva laget skal trene på nå som de går inn i to uker uten kamper.

– Vi har hatt en del sykdom nå, så disse ukene skal vi bruke til å jobbe med samhandlingen, sier treneren.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.