Skip to main content

Fulgte håndballdrama fra Nadderud Arena

SPENNENDE: Disse jentene fra Stabæk 2000 fulgte håndballdramaet via mediekuben i Nadderud Arena. FOTO: EVA GROVEN
SPENNENDE: Disse jentene fra Stabæk 2000 fulgte håndballdramaet via mediekuben i Nadderud Arena. FOTO: EVA GROVEN

NADDERUD ARENA: Denne gjengen fra Stabæk J 2000 fulgte semifinaledramaet på storskjerm i deres egen hjemmehall. Dessverre ble det tap for Norge.

Tyskland - Norge 34-33 eeo.

- Dette er koselig og sosialt å følge denne kampen her fra Nadderud Arena, forteller Stine Winther. Hun er back på Stabæk J2000, og var blant de 150 tilskuerne som fulgte semifinalen i håndball-EM på mediekuben i Nadderud Arena.

Stabæk og Haslum inviterte

Det var Stabæk og Haslum som inviteret til semifinalekveld i hallen, og de som møtte fikk et drama av dimensjoner da Tyskland og Norge utkjempet duellene i Polen.

- Dette er kjempegøy! Vi er jo vant til å følge håndballjentene på TV, men det er utrolig gøy at gutta også får det til, jublet Stine Winther.

Det ble et skikkelig nervepirrende oppgjør i semifinalen i EM. De to lagene fulgte hverandre som skygger.

Bommet

På stillingen 27-26 til Norge bommet tyskerne, og Norge tok time out. I det påfølgende angrepet klarte Norge ikke å score, og Tyskland fikk muligheten til å utgligne  med drøye 30 sekunder igjen. Det klarte de, og kampen gikk til ekstraomganger.

Ekstraomgangene ble like spennende som de ordinære omgangene, og lagene fulgte hverandre like tett. Etter den første ekstraomgangen var stillingen 30-31 i favør av Tyskland.

Sander Sagosen, som tidligere spilte i Haslum utlignet til 31-31 med den første scoringen i den andre ekstraomgangen. Men tyskerne scoret igjen, før Jøndal sørget for 32-32 fra venstrekanten.

Igjen scoret det tyske laget, og Norge lå igjen under, før Reinkind utlignet for Norge! 33-33!

Men tyskerene scoret med sekunder igjen, og finaledrømmen brast for Norge.

 

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.