Frisk-spiller legger skøytene på hylla

TAKK FOR MEG: Torstein Nordrum (i midten) gir seg som Frisk-spiller etter denne sesongen.  FOTO: KNUT BJERKE

TAKK FOR MEG: Torstein Nordrum (i midten) gir seg som Frisk-spiller etter denne sesongen. FOTO: KNUT BJERKE

Frisk-spilleren Torstein Nordrum gir seg som ishockeyspiller på toppnivå.

DEL

Det melder klubben på sitt nettsted. Det er motivasjonen som er den største utfordringen for 25-åringen fra Jar, skriver klubben.

– Jeg må vel innrømme at dette ikke er noe som kom i går. Jeg har slitt med motivasjonen, og når det ikke lar seg kombinere med studiene, var det en avgjørelse som jeg bare måtte ta, sier Torstein Nordrum til friskasker.no

25-åringen spilte en viktig rolle i klubbens imponerende sluttspill i år, der Stavanger Oilers ble for sterke over seks kamper.

LES OGSÅ: Frisks suksesstrener dagen derpå: - Vi skal ta et steg til

LES OGSÅ: Frisk Asker måtte ta til takke med sølv: – Akkurat nå kjennes det ikke bra

Ti år

Nordrum har vært i klubben i ti år. Først som elev gjennom Norsk Toppidrettsgymnas (NTG), og deretter som spiller på A-laget. Han fikk sin første kamp for klubben i 2008/09-sesongen, men det var først i 2010/11 han ble fast inventar på laget, skriver klubben.

– Det hjelper jo litt at jeg gir meg med en så bra avslutning, sier han om å gi seg med NM-sølv.

Luften gikk ut

– Luften gikk litt ut av ballongen, og gløden manglet etter hvert. Seks dager i uken og åtte måneder i året tar på, og man bruker mye tid på kamper og trening. Når jeg har to år igjen av studiene så måtte jeg ta beslutningen nå, sier Nordum som fikk 320 kamper for A-laget til Frisk Asker, og gjorde 118 poeng.

Pageau forlenger

Samtidig er det klart at skadeforfulgte Nick Pageau forlenger avtalen med Frisk. Han fikk nesten ødelagt hele sesongen i år på grunn av et beinbrudd, men rakk å få med seg de seks finalekampene mot Oilers.

- Jeg er veldig glad for å signere en ny kontrakt. Etter et år som dette, vil jeg ha en sjanse til å vise hvorfor klubben signerte meg til å begynne med, sier Nick Pageau til klubbens hjemmeside.

Artikkeltags