Shawn Szydlowski ferdig i Frisk Asker, reiser hjem

FERDIG I FRISK: Frisk-spiller Shawn Szydlowski (hvit drakt) i nevekamp mot Vålerengas Axel Eidstedt tirsdag. VIFs Andreas Stene (nr. 38) kikket på, mens linjedommerne avventet situasjonen. Nå har Frisk-spilleren reist hjem til Nord-Amerika.

FERDIG I FRISK: Frisk-spiller Shawn Szydlowski (hvit drakt) i nevekamp mot Vålerengas Axel Eidstedt tirsdag. VIFs Andreas Stene (nr. 38) kikket på, mens linjedommerne avventet situasjonen. Nå har Frisk-spilleren reist hjem til Nord-Amerika. Foto:

Det siste Frisk-spilleren Shawn Szydlowski (28) gjorde i Frisk-drakten var å gå i en nevekamp med en VIF-spiller. Nå har han reist hjem.

DEL

Det var i bortekampen mot Vålerenga i Furuset Forum i begynnelsen av oktober at Szydlowski barket i hop med VIF-spilleren Axel Eidsted.

Begge ble sendt av isen etter hendelsen, og Frisk-spilleren fikk tre kampers karantene. Det var det siste Shawn Szydlowski gjorde i Frisk-drakten. For etter at han ble spilleklar, fikk han også en skade. Dermed har han ikke spilt for Frisk etter «slaget» i Furuset Forum.

LES OGSÅ: Denne nevekampen kan koste Frisk-spilleren dyrt

–Ikke funnet seg til rette

"Frisk Asker og Shawn Szydlowski har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet. Han har selv ytret ønske om å bli løst fra kontrakten og reise hjem, noe klubben har etterkommet." skriver klubben på sin hjemmeside.

– «Szyd» har ikke funnet seg godt nok til rette her. Sånn er det noen ganger, det var ikke sånn noen av partene hadde ønsket det, men det eneste rette for begge parter er da å bryte opp, sier Nicolay Sørensen i sportskomiteen i Frisk Asker.

Allerede reist

Budstikka har forsøkt å komme i kontakt med amerikaneren fra Michigan, men har ikke lykkes med det. Han skal allerede være på flyet tilbake til USA.

På twitter skriver han følgende:

"Dessverre har jeg, av personlige årsaker, besluttet å avslutte resten av hockeysesongen i Norge, og reise tilbake til USA nå. Jeg vil av hele mitt hjerte takke Frisk Asker-organisasjonen og spesielt spillerne i klubben for en stor opplevelse" skriver Szydlowski.

Tweeten ble forøvrig skrevet på Ullensaker, der Garderrmoen ligger.

Artikkeltags