Frisk-floppen tilbake i gamleklubben

TILBAKE: VIFs Axel Eidstedt (t.v.) og Frisk-spiller Shawn Szydlowski barket sammen i Furuset Forum. Nå er Frisk-spilleren tilbake i hamleklubben Fort Wayne Komets.

TILBAKE: VIFs Axel Eidstedt (t.v.) og Frisk-spiller Shawn Szydlowski barket sammen i Furuset Forum. Nå er Frisk-spilleren tilbake i hamleklubben Fort Wayne Komets. Foto:

Shawn Szydlowski (28) ble ingen suksess i Frisk Asker. Nå har han signert for gamleklubben Fort Wayne Komets.

DEL

Frisk Asker hadde jaktet på ham i nesten fire år, før de foran denne sesongen endelig fikk signert løperen Shawn Szydlowski.

Men amerikaneren ble aldri noen suksess i Askerhallen. Han spilte 11 kamper for Asker-laget, scoret fire mål og noterte seg for tre assist. Det siste han gjorde i en kampsituasjon for Frisk var å barke sammen med Vålerengas Axel Eidstedt i Furuset Forum i begynnelsen av oktober. Frisk Asker-spilleren fikk matchstraff, og Szydlowski fikk tre kampers karantene etter hendelsen.

LES OGSÅ: Shawn Szydlowski ferdig i Frisk Asker, reiser hjem

Ville hjem

I forrige uke ble det klart at samarbeidet mellom Frisk og amerikaneren opphørte, og at kontrakten ble hevet.

– «Szyd» har ikke funnet seg godt nok til rette her. Sånn er det noen ganger, det var ikke sånn noen av partene hadde ønsket det, men det eneste rette for begge parter er da å bryte opp, sa Nicolay Sørensen i sportskomiteen i Frisk Asker.

«Dessverre har jeg, av personlige årsaker, besluttet å avslutte resten av hockeysesongen i Norge, og reise tilbake til USA nå. Jeg vil av hele mitt hjerte takke Frisk Asker-organisasjonen og spesielt spillerne i klubben for en stor opplevelse» skrev Szydlowski på Twitter etter at det ble klart at han skulle hjem til. USA.

«Tilbake»

Denne uken ble det klart at 28-åringen nå har signert en ny avtale med gamleklubben Fort Wayne Komets. Det bekreftet klubben på sin hjemmeside.

Selv skrev Szydlowski følgende på Twitter etter at han signerte for gamleklubben:

«OK. Jeg var borte et øyeblikk, men jeg er tilbake nå»

Artikkeltags