Skip to main content

Frisk Asker kaller inn til pressekonferanse: Bonsaksen trolig klar

Alexander Bonsaksen skal nærme seg Frisk Asker.

 Alexander Bonsaksen skal nærme seg Frisk Asker. 

Foto: TORE MEEK/NTB

Ishockeyprofilen Alexander Bonsaksen skal være på vei til Frisk Asker i en sjokksignering.

Det er ishockeynettstedet Nitten.no som melder dette.

Det er etter syv år og et halvt år som utenlandsproff at Bonsaksen nå vender tilbake til Norge. De fleste hadde forventet at den tidligere Vålerenga-profilen skulle velge Oslo-klubben, men som Budstikka tidligere har omtalt, så er det nå mye som tyder på at 35-åringen trolig velger Frisk Asker.

– Det er ingen hemmelighet at vi har hatt en dialog og bra prat med Alexander, men det er sikkert flere på banen som vil ha ham. Per dags dato er han ikke klar for Frisk, sier Wold til nitten.no.

Kaller inn til pressekonferanse

Frisk Asker ønsker ikke å kommentere saken onsdag morgen, men de sendte ut en invitasjon til pressekonferanse klokken 14.00 onsdag, der temaet er signering av en ny spiller. 

Alexander Bonsaksen er 35 år gammel og er opprinnelig fra Ulven i Oslo. Backen står med 85 kamper for det norske landslaget, men sa nei til å være med i VM som begynner i Finland om snaue to uker. Der skal han likevel være med som ekspert for Viaplay. 

I Norge har han spilt for moderklubben Vålerenga. I Sverige har han spilt for Modo, Sundsvall og Rögle. I tillegg har han spilt for Tappara og KooKoo i Finland. Han har også spilt én sesong i den tyske klubben Iserlohn Roosters. 

Han er samboer med den tidligere snøbrettkjøreren Silje Norendal. Sammen har de datteren Bianca.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.