VG melder onsdag at Omoijuanfo skal være aktuell for en overgang til danskene, skulle Alexander Sørloth bli solgt til Crystal Palace.

Agenten hans, Atta Aneke, og sportssjef i Stabæk Inge André Olsen, vil ikke si noe om koblingen til VG.

Danske EkstraBladet mener å vite at Omoijuanfo kommer til å koste Midtjylland rundt ti millioner danske kroner, som er rundt 12,9 millioner norske kroner. Klubben skal fortsatt overveie flere mulige angripere - skulle Sørloth bli solgt.

Etter å ha kommet seg i ly for snøværet på Nadderud, snakker Omoijuanfo mer enn gjerne om hvorfor han ikke har slått til på utenlandstilbudene så langt.

– Det handler om hva jeg tror er best for meg selv. Økonomisk hadde det kanskje vært lurt å takke ja til noen av tilbudene, men jeg har ambisjoner om å komme et sted som er interessant for meg og utviklingen min, sier Omoijuanfo.

LES OGSÅ: – Lurer på hvorfor ingen kommer med et bud

Har hatt tilbud på bordet

– Hva vil det si at en klubb er interessant nok for deg?

– Det må være et sted hvor jeg vet at jeg får spilletid, og et sted hvor jeg får utfordret meg selv, både fysisk og teknisk. Et sted der jeg kan ta det neste steget, rett og slett, sier fjorårets toppscorer i Stabæk.

– Hvor har tilbudene kommet fra så langt?

– Det har vært interesse fra flere steder. Som Tyrkia og amerikansk MLS. Såpass mye kan jeg vel si, sier Omoijuanfo.

– Jeg er 24 år, og tenker at jeg vil et sted hvor de kan gjøre meg til en ordentlig toppspiss. Jeg vet at det er mange nordmenn som drar til MLS nå, men jeg føler at jeg kan få noe mer interessant for min del, sier Omoijuanfo.

Angriperen innrømmer at det kan gå mot en vårsesong i Stabæk, og at han er motivert for å gjøre en jobb for de blå i 2018.

– Man må være forberedt på alle scenarioer. Jeg er forberedt på å bli i Stabæk, noe som også kan være positivt for meg. Det kommer et nytt overgangsvindu i sommer, og det kan være lurt for meg å spille en god vårsesong, slik som i fjor, sier han.

LES OGSÅ:Stabæks Mauritz-Hansen lånes ut - håper på kickstart

Stresser ikke onsdag kveld

Klokken 00.00 stenger det internasjonale overgangsvinduet for denne gang.

Tiden frem til midnatt bruker Omoijuanfo med mobilen ved sin side - men stressnivået er lavt.

– Det blir en del Playstation, og så klart følger jeg med om noe skjer. Hvis det ikke skjer noe, må jeg bare fortsette å jobbe hardt og så skjer det forhåpentligvis noe senere.

LES OGSÅ: Stabæk henter ikke erstatter for Njie - og Mix er ikke aktuell