Stabæk 2 - Holmen 4-1

Etter 441 dager utenfor Stabæks startoppstilling på grunn av skade akslet endelig Craig Henderson det blå og svarte drakta fra start igjen i 2. divisjonsoppgjøret mot Holmen hjemme.

LES MER: Stabæk 2 nummeret for store for Holmen

– Det er ganske mange dager. For å være helt ærlig er jeg bare veldig glad for å være tilbake på banen.

Han startet sist for Stabæk i bortekampen mot Odd den 21. april i fjor, men det siste innhoppet hans var 23. juli i fjor borte mot Bodø/Glimt i cupen.

– Enhver fotballspiller vil jo si at det verste er å ikke kunne gjøre den jobben man er satt  til å gjøre. Vi har likevel et både artig og godt lag, og det gjør det lettere å jobbe hardt. Uansett om det er på styrkerommet eller om det er på banen, sier Henderson til Budstikka.

– Føltes godt

Han fikk 45 minutter mot Holmen mandag.

– Jeg synes egentlig bare det var gøy å være tilbake. Det føltes ganske godt også.

Midtbanespilleren legger ikke skjul på at det har vært tøft å være skadet, men at dette var en ny start på det som forhåpentligvis blir et mindre skadeplaget år.

– Man føler seg jo alltid litt mentalt utenfor resten av gjengen, men jeg har alltid jobbet hardt, og kroppen fungerer også ganske bra nå.

Vil jobbe hardt

Henderson opererte hoften i oktober, og det har tatt omtrent så lang tid han forventet å komme tilbake. Nå vil han jobbe hardt for å komme tilbake for fullt.

– Jeg må holde meg selv i form, og resten er opp til trenerapparatet. Jeg må bare gjøre det jeg skal gjøre. Laget har jo satt seg i en god situasjon også, og det er alltid morsomt å være på et lag som gjør det bra. Det har hjulpet meg.

LES OGSÅ: – Jeg har lært veldig mye av Bob