Seriestart i kveld: Disse starter trolig mot Strømsgodset

NY KAPTEIN: Andreas Hanche-Olsen (t.h.) leder Stabæk-gutta på banen mot Strømsgodset søndag kveld. Bildet er fra en treningskamp i vinter.

NY KAPTEIN: Andreas Hanche-Olsen (t.h.) leder Stabæk-gutta på banen mot Strømsgodset søndag kveld. Bildet er fra en treningskamp i vinter. Foto:

Sportsleder André Strømnes tror disse elleve starter for Stabæk i søndagens serieåpning mot Strømsgodset.

DEL

Budstikkas sportsleder baserer valgene sine på treningskampene i vinter - men kanskje generalprøven mot Sarpsborg 08 aller mest.

Han tror derfor at det er disse elleve som skal spille for Stabæk i kveld:

Sannsynlig lag (4-2-3-1): Mande Sayouba – Daniel Granli, Steinar Strømnes, Andreas Hanche-Olsen, Jeppe Actander Moe – Martin Rønning Ovenstad, Hugo Vetlesen – Tonny Brochmann, John Hou Sæther, Franck Boli – Ohi Omoijuanfo.

– Dette laget er identisk med det som startet mot Sarpsborg. Jeg tror ikke det er noen andre i troppen som har spilt seg inn på laget - snarere tvert i mot, sier Strømnes.

Han tror nemlig det gjenstår litt nivåmessig, før folk som høyreback Ronald Hernandez og midtbanespiller Luc Kassi spiller seg inn i lagdiskusjonen for alvor.

Begge kom innpå mot Sarpsborg - uten å overbevise.

– De to har gjort langt bedre kamper for Stabæk enn de har gjort i det siste. Derfor tror jeg Ovenstad og Granli foretrekkes, sier Strømnes.

Unggutter som Hugo Vetlesen, som signerte ny kontrakt med Stabæk på fredag, og Stabæks nye kaptein Andreas Hanche-Olsen, bør også starte, mener Strømnes.

Et spørsmål mange lurer på er om Vadim Demidov kommer til å få minutter allerede i første seriekamp.

Demidov signerte for Stabæk for bare noen få dager siden. Det spekuleres i om trener Toni Ordinas vil gi Demidov sjansen på direkten. Strømnes er skeptisk til det.

– Demidov har kommet inn rett før kampen, men jeg tipper at Stabæk vil gi ham mer tid til å komme seg inn i gruppa, fremfor å kaste ham inn med en gang. Han sier selv at han ikke har allverdens kamptrening, og det er mer fair at han får littegranne tid. Etter søndagens kamp blir det 14 dager til neste kamp, og da vil Demidov få en fin periode å komme seg i form på.

Demidov får to uker på å komme seg i kampform nå, ettersom hjemmekampen mot Start er utsatt til torsdag 26. april.

LES OGSÅ: Stabæk er fyrverkeri på det beste – sveitserost på det verste


Artikkeltags