Forsvarsspilleren, som har en lang karriere bak seg i Major League Soccer-klubben New England Revolution, deltok på gårsdagens Stabæk-trening.

Etter at kontrakten hans i USA utløp, har spilleren blant annet forsøkt seg i italienske Hellas Verona uten hell. Derfra gikk turen til Nadderud, hvor han var invitert av Stabæk til å trene litt under landsmannen Bob Bradley.

LES OGSÅ:

Dekket seg til

Da Budstikkas journalist forsøkte å få kontakt med spilleren etter treningen, gjemte Soares seg under en treningsvest og fortalte at han ikke hadde lov til å uttale seg til pressen.

Spilleren ønsket ikke å forklare forbudet nærmere, og forsvant inn i garderoben.

Stabæk-trener Bradley, som ønsker seg forsterkninger i flere ledd før sesongstart, forklarer opptrinnet med at spilleren kun er på et treningsbesøk, og at han ikke er påtenkt en plass i Stabæk-stallen neste sesong.

Han kommer rett fra Italia, og trener litt med oss nå. Stabæk ligger ikke i hans planer for fremtiden, sier Bradley som forteller at spilleren skal videre på prøvespill i andre klubber, og avviser at spilleren har kommet til Norge for å bli.

Amerikaneren, som har portugisisk far i tillegg til et italiensk pass, har over 100 kamper i den amerikanske toppdivisjonen.

Strømmen neste

Soares neste stopp er usikkert, men for Stabæks del venter en ny test allerede onsdag. Strømmen er motstander, og kampen går 16.30 på Nadderud kunstgress.

19. februar reiser laget på treningsleir til Portland, USA.