0-2-tap for femte gang

INGEN MÅL: Shadrach Eghan og Stabæk maktet ikke å få ballen i mål.

INGEN MÅL: Shadrach Eghan og Stabæk maktet ikke å få ballen i mål. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

MARBELLA (FC Rostov - Stabæk 0-2) Stabæk har blitt litt for godt vant til å tape 0-2 i sesongoppkjøringen.

DEL

Stabæks fotballherrer spilte sin nest siste treningskamp før sesongen starter i spanske Marbella lørdag ettermiddag.

LES MER: Stabæk-Billy: - Nå skjerper vi det

Etter seieren mot Follo i januar har Stabæk tapt hele seks kamper på rad, og lørdag skulle de forsøke å ta en etterlengtet seier mot det russiske laget Rostov. Laget ligger på en foreløpig 2. plass i den russiske eliteserien.

Stabæk endte opp med et nytt 0-2-tap.  Det betyr at laget har tapt 0-2 i fem av sine åtte kamper så langt i oppkjøringen. 

– Jeg synes den første omgangen var ganske disiplinerte defensivt, og vi skapte også et par sjanser offensivt. I 2. omgang kom vi ikke opp på den samme kvaliteten, og vi klarte heller ikke skape så veldig mye da vi hadde ballen i laget, sier Stabæk-trener Billy McKinlay til Budstikka.

LES MER: – Hver trening er en kamp

Som i Stabæks fleste oppkjøringskamper i årets sesong var det motstanderen som fikk den beste starten i målprotokollen. Det skulle likevel drøye til ti minutter før pause, da Saeid Ezatolahi satt inn 1-0 for det russiske laget. Scoringen kom etter en personlig feil hos de blå.

God Stabæk-sjanse

40 minutter var spilt da Stabæk kunne ha utlignet, men Ernest Asantes avslutning alene med keeper gikk til side for mål. 

Etter 62 minutter fikk Stabæk smake på det som har blitt en velkjent stilling under årets oppkjøring. Bartolomeu Jacinto Quissanga la på til 2-0 for Rostov etter en corner.

Stabæk kom aldri i målprotokollon og gikk dermed på sitt syvende tap på rad.

– Jeg synes at vi har blitt bedre til å organisere oss uten ballen i laget, og har blitt litt mer disiplinerte defensivt. Man skal likevel huske på at Rostov er et godt lag som ligger som nummer to i den russiske serien. Likevel synes jeg vi bør ha mer kvalitet med ballen i laget og produsere flere sjanser, forklarer McKinlay.

Stabæk startet med følgende mannskap: Gurpreet Singh - Edvard Race, Morten Morisbak Skjønsberg, Nicolai Næss, Daniel Granli - Kamal Issah, Marius Østvold, Ernest Asante, Luc Kassi - Shadrach Eghan, Ohi Omoijuanfo.

Artikkeltags