Øvrevoll Hosle slått ut av NM

Øvrevoll Hosles juniorjenter var svært skuffet etter at de røk ut i kvartfinalen i NM. Bildet er tatt etter kvartfinaletapet i Norway Cup.

Øvrevoll Hosles juniorjenter var svært skuffet etter at de røk ut i kvartfinalen i NM. Bildet er tatt etter kvartfinaletapet i Norway Cup. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Øvrevoll Hosle tapte 1-2 i kvartfinalen i junior-NM fotball kvinner.

DEL

– Når vi får dette litt på avstand så er det greit å være et av Norges åtte beste jenter 19-lag. Men når man samtidig er så nære så vil man mye mer. Og dessuten følte vi at vi ikke helt nådde opp på det nivået vi er, kommenterer trener Kjell Eivind Anderdal.


Da Øvrevoll Hosle trakk Kongsvinger på bortebane i kvartfinalen, innså han at det ville bli en tøff oppgave. Kanskje den tøffeste Øvrevoll Hosle-jentene kunne få.


Men ØHIL-jentene kom godt i gang i gårsdagens kamp og styrte de første 20 minuttene.
– Vi hadde god kontroll på kampen. gikk ut i 4-1-4-1. Vi visste hvem vi spilte mot, at det var tøff kamp og gikk ut i 4-1-4-1-formasjon. Siden vi følte at vi hadde god kontroll dyttet vi frem en ekstra spiss. Til pause var det 0–0. Vi var ikke på perrongen da toget gikk i 2. omgang og Kongsvinger fikk to kjappe. Reduseringen vår kom får sent, oppsummerer Anderdal.
Emily Werenskiold reduserte til 2–1 i det 90. minutt. Da var det bare fire minutter tilleggstid igjen.

Isolert sett var det et greit resultat. Men ut ifra kampbildet og innsatsen er vi veldig, veldig skuffet.
Dermed ØHIL ut i kvartfinalen både i Norway Cup og NM. Treneren legger ikke skjul på at gårsdagens tap var tungt.
– Noen er veldig lei seg og ganske knust, mens andre tar det med fatning. Vi følte at vi ikke nådde opp på det nivået vi skal.

Artikkeltags