Bærum med ny uavgjort

BARE UAVGJORT: Bærum maktet ikke holde på ledelsen i den andre omgangen.

BARE UAVGJORT: Bærum maktet ikke holde på ledelsen i den andre omgangen. Foto:

(Bærum-Nybergsund Trysil 2-2) Bærum snudde fra 0-1 til 2-1, men Nybergsund Trysil kom tilbake.

DEL

Bærums fotballherrer i 2. divisjon tok imot Nybergsund Trysil til dyst på Sandvika stadion lørdag ettermiddag.

Kampen endte uavgjort 2-2 etter at Bærum hadde snudd kampen fra 0-1 til 2-1 før gjestene utlignet etter 74 minutter.

– Det var en ok første omgang. Vi hadde ballen mye, men skapte ikke alt for mye. Energien vår var ikke helt på topp. Vi vant ikke mange andreballer og vi kan bli bedre i både gjenvinningen og omstillingen, sier Bærum-trener Luke Torjussen til Budstikka.

Vertene jaktet seier for å ikke havne for langt ned mot nedrykksstreken, men det var gjestene som kom best i gang på Kadettangen.

LES MER: Bærum spilte uavgjort mot bunnlag

Etter 29 minutter var Eivind Tøråsen frempå og satt inn 1-0 for gjestene, men ti minutter senere utlignet Bærum ledelsen med et solid hodestøt på corner til 1-1.

Like før lagene gikk til hvilen sendte Erblin Llullaku Bærum i føringen etter klabb og babb i målgården.

LES MER: Første seier på fem kamper

Bærum holdt ledelsen til 74 minutter var spilt. Nybergsunds Joel del Rio ble spilt igjennom og alene med keeper Sondre Midtgarden gjorde han ingen feil og utlignet til 2-2.

Avslutningen av kampen var jevn, men ingen av lagene fikk seiersmålet. Bærum-trener Torjussen tror det blir jevnt i bunn av tabellen i høst.

– Det kommer til å bli jevnt og tett som i fjor. Vi må først og fremst vinner kamper, og spesielt hjemmekamper. I dag gjør vi ikke nok for å klare det, og vi må få oss noen seiere. I dag er det uansett meget skuffende, sier Torjussen.

Artikkeltags