Første seier på fem kamper

TØFT: Emanuel Kot Tafesse og Bærum fikk det tøft mot KFUM.

TØFT: Emanuel Kot Tafesse og Bærum fikk det tøft mot KFUM. Foto:

(Bærum-KFUM 1-0) Bærum tok sin første seier på fem kamper.

DEL

Søndag kveld tok Bærums fotballherrer imot KFUM til 2. divisjonsoppgjør på Kadettangen. Bærum sto uten seier på fem kamper, og trengte tre poeng mot KFUM for å ikke havne for nærme nedrykksplass.

Etter en noe sjansefattig kamp tok Bærum endelig en seier igjen med 1-0.

– En fantastisk følelse som betyr mye for alle. Det er utrolig deilig å ta tre poeng igjen. Det har vært så mange kamper i det siste hvor vi har vært svært nære seieren. I dag sto vi på helt inn, og jeg synes vi fortjente det, sier Bærum-trener Luke Torjussen.

Han synes kampen ble som forventet.

– Begge lag ville spille, så det handlet om hvor gode man var til å utnytte ballbesittelsen og hvor gode man var til å forsvare seg. I dag synes jeg vi jobbet hardt og forsvarte oss som en enhet, sier Torjussen. 

LES MER: Bærum spilte uavgjort mot bunnlag

Ti minutter ut i kampen kom den første store sjansen. Bærums Jan Aubert ble spilt igjennom og rundet keeper, men fra skrått hold satt han ballen i stanga og ut.

LES MER: Bærum tapte mot ti mann

KFUM fikk ballen i mål etter 22 minutter, men dommeren annullerte for offside.

Etter en svært sjansefattig periode kom vertenes Daniel Berg gjennom fra skrått hold etter 38 minutter. Forsøket var dessverre for Bærums del rett på keeper.

Etter 41 minutter vartet Bærum opp med festspill. Ballen gikk raskt, og endte til slutt opp hos Emanuel Tafesse som satt inn 1-0 for vertene. Det sto seg også til pause.

Etter en roligere periode fikk KFUM frispark i god posisjon etter 60 minutter. Frisparket var godt, men Bærums sisteskanse Sondre Midtgarden hadde en meget god redning.

Artikkeltags