Skip to main content

For et farvel til Nadderudhallen

August Baskår Pedersen scoret fem mål, og var en av Haslums beste da Lillestrøm og Sondre Berger ble knust i den siste hjemmekampen for Haslum i Nadderudhallen.
August Baskår Pedersen scoret fem mål, og var en av Haslums beste da Lillestrøm og Sondre Berger ble knust i den siste hjemmekampen for Haslum i Nadderudhallen.

422 tilskuere så at Haslum tok en knusende seier da de sa farvel til Nadderudhallen.

Haslum - Lillestrøm 37-20

- Det var vel egentlig aldri noen tvil. Vi hadde full kontroll fra start til mål, sa Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno etter 17-målsseieren over Lillestrøm Topphåndball.

Og det var vel et verdig farvel med legendariske Nadderudhallen. Neste hjemmekamp for Haslum er 8. februar. Da spiller de i splitter nye Nadderud Arena, på andre siden av veien for Nadderudhallen. Motstander er Bækkelaget.

 Spesielt

- For mange av spillerne blir det litt spesielt. Jeg har bare spilt her i denne sesongen, men mange av dem har spilt her hele livet. Det blir litt rart, men også spennende å flytte inn i en ny hall, sier Joakim Patriksson, som ble hjemmelagets toppscorer med syv mål.

Nadderud Arena har plass til over 2000 tilskuere, og med helt nye fasiliteter som tilfredsstiller Norges Håndballforbunds lisenskrav.

Lett match

Haslum ville tydeligvis si takk for oppholdet til hallen som har huset dem i mange hjemmekamper. Lillestrøm ble aldri noen målestokk, og til slutt sto det 37-20 til hjemmelaget.

Og det uten en Erlend Mamelund, som satt på benken gjennom hele kampen på grunn av småskader.

- Jeg synes vi gjorde en god kamp. Men enkelt er det ikke. Lillestrøm ga oss skikkelig utfordringer, sier August Baskår Pedersen. Han scoret fem mål for hjemmelaget.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.