Skip to main content

Fikk skyllebøtte etter slurveseier

FIKK KJEFT: Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno ga spillerne sine kjeft både under og etter kampen, FOTO: ULF HANSEN
FIKK KJEFT: Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno ga spillerne sine kjeft både under og etter kampen, FOTO: ULF HANSEN

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno brukte god tid i garderoben etter borteseieren mot Bækkelaget/Nordstrand. Han ga nemlig spillerne kjeft.

– Vi fortjente den skyllebøtten vi fikk. Og det var skikkelig kjeft vi fikk, sier Sebastian Barthold.
Kantspilleren ble åttemålsscorer i 33-28-seieren i Nordstrandhallen, men heller ikke han var særlig godt fornøyd med sin egen prestasjon.
– Jeg brenner litt for mange sjanser, sier Sebastian.
Om lagets innsats har han dette å si:
– Det er for dårlig rett og slett.
Det samme mener Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno. Han var ganske sinna i førsteomgangen, og ikke noe mindre mot slutten av kampen. Haslum klarte nemlig å rote bort en ledelse på ni mål og lot hjemmelaget gang på gang komme inn i kampen.
– Det er frustrerende å se at vi ikke gjør det vi er blitt enige om på forhånd. I store deler av kamper virker det ikke som spillerne er til stede rent mentalt. Det er derfor jeg ga dem en skyllebøtte etter kampen, forteller Haslum-treneren.

Veldig ujevne


Både før og etter pause hadde rødtrøyene gode periode. Men de varte ikke særlig lenge og ble etterfulgt av dårlige perioder.
– Vi visste på forhånd at dette kunne bli en mental vanskelig kamp. Vi møter et lag som ligger ganske mye lenger ned på tabellen enn oss i den første kampen etter en lang pause. Men likevel synes jeg at vi skal prestere bedre enn dette, oppsummerer Tom-Eirik Skarpsno.
Erlend Mamelund ble Haslums toppscorer med ni mål, men mestscorende i kampen ble hjemmelagets Christian O’Sullivan med ti nettkjenninger Til tider herjet O’Sullivan med Haslums forsvar.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.