Skip to main content

Fantomkamp av tidligere Frisk-spiller Haga: – Høstens suksessignering

Asker-gutt og tidligere Frisk Asker-spiller Michael Haga gjorde en ny storkamp for Djurgården tirsdag.

Foto: Anette Andresen

Tidligere Frisk Asker-spiler Michael Haga leverte svært solid da Djurgården slo Adler Mannheim 6-3 i Champions Hockey League tirsdag.

27-åringen fra Asker var nemlig ikke snauere enn at han banket inn tre mål og hadde to målgivende for det svenske laget. 

Haga scoret kampens første, og assisterte 2-0- og 4-1-scoringen. Før tredje periode ledet Djurgården 4-3, og Haga punkterte kampen med to mål i tredje periode. 

Seieren sørget for at Djurgården nå er på topp i sin gruppe i CHL - og at de er sikret avansement til sluttspillet.

– Høstens suksessignering i Djurgården heter Michael Haga, skriver den svenske storavisen Expressen, mens Aftonbladet kaller Haga «glödhet».

Tar ikke av

Haga, som for øvrig er svoger til Frisk Asker-spiller Henrik Ødegaard og sønn av tidligere Frisk-spiller Jørgen Haga, står med åtte poeng på åtte kamper i den svenske eliteserien, og har nå syv målgivende og tre mål på fem CHL-kamper for Djurgården.

Tidligere i sesongen toppet Haga den svenske poengstatistikken, og etter fire kamper sa han at han ikke ville ta av.

– Det er dumt å bli høy på pæra etter fire kamper. Da kan det fort snu. Det er tross alt 48 kamper igjen av grunnserien, så det er ingen grunn til å ta av, sa Michael Haga til Budstikka da.
– Jeg er blant annet med på en av rekkene som er på isen når vi spiller i overtall. Det gjør det litt lettere. Og for å være en som er hentet inn for å produsere, betyr det selvfølgelig mye å score mål, fortsatte han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.