Skip to main content

– Et samtaleemne at El-Ghanassy kan bli solgt

Spilte ikke: Yassine El-Ghanassy kan være på vei bort fra Stabæk. Han var ikke med i troppen mot Aalesund. FOTO: KNUT BJERKE

Stabæk-trener Bob Bradley hintet etter kampen mot Aalesund om at Yassine El-Ghanassy kan være på vei bort fra klubben.

Angriperen har ikke vært i aksjon for Stabæk de siste ukene, og han var heller ikke med i troppen mot Aalesund.

LES OGSÅ: Sjansesløseri for Stabæk 

Han har slitt med en skade i hamstringen, og det har på ingen måte vært positivt for spilleren som kom uten kamptrening til Stabæk.

– Det er todelt. Han har hatt en hamstringskade og har ikke fått trent med laget på noen uker. Likevel er det et samtaleemne om en mulig overgang for ham. Det er ikke helt klart hva som kommer til å skje, sier Bradley til Budstikka.

LES OGSÅ: Stabæk: - Jeg tror vi definitivt kommer til å selge spillere i sommer

– Skuffende

Han var langt fra fornøyd med hvordan laget fremsto mot Aalesund. Vertene tok ledelsen ved Mustafa Abdellaoue etter seks minutter, og Cole Grossman utlignet for Stabæk like før pause.

– Dette var skuffende. Jeg synes ikke vi spilte på det nivået vi har gjort i mange av kampene i år. Vi hadde flere sjanser, men klarte ikke ta dem veldig godt. Det er ikke bare at to poeng glapp, men spillerne klarte ikke prestere på det nivået vi har gjort så langt.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.