Skip to main content

- En pinlig affære

TAPTE: Tom-Eirik Skarpsno og Haslum røk mot Gorenje Velenje.
TAPTE: Tom-Eirik Skarpsno og Haslum røk mot Gorenje Velenje.

Haslums håndballherrer var ikke i nærheten av å ta seieren mot Gorenje Velenje.

Haslum tok lørdag imot Gorenje Velenje til europacupkamp på hjemmebane.

Vertene tapte til slutt hele 22-34 mot Gorenje, og det var aldri noen tvil hvor seieren skulle ende.

- Jeg synes det helt klart den svakeste kampen vi gjør i e-cup. Vi henger ikke med fra start i det hele tatt så det ble dessverre en litt pinlig affære for vår del i dag, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til Budstikka etter kampen.

- Svake

Bærums-laget hang ikke med i den første omgangen og gjestene fikk raskt opparbeidet seg en ledelse på mellom fire og fem mål.

- Jeg synes egentlig vi er ganske svake i alle faser, men hvis man ser på det offensive så er vi helt avhengig av at flere spillere treffer, og i dag  når vi ikke kan eller ikke velger å bruke Erlend (Mamelund) så er vi helt avhengig av at bakspillerne melder seg på. Da blir Anders (Røe) litt alene.

Mamelund satt for øvrig på benken hele kampen med en leggskade, men ventes klar til kampen mot Elverum onsdag.

LES MER: Frustrert Skarpsno: – Vi mangler matchvinnere

Haslums Anders Røe sto for det meste offensivt for vertene, men da hans lagkamerater ikke holdt det samme nivået sto det 11-17 til pause.

Haslum slet spesielt med sitt offensive spill, men hadde også få målvaktsredninger.

Rødt kort

Vertene slet med å få til spillet offensivt også i den 2. omgangen, og da Anders Røe fikk sin tredje tominutter og rødt kort, stokket det seg ytterligere for Haslum som aldri var i nærheten av slovenerne.

LES MER: Haslum vant i Sveits

- Jeg synes den siste tominutteren er håpløs. Jeg synes de tillater alt for lite i dag. De andre får også mange tominuttere. Det går opp i opp, sier Røe til Budstikka.

Han syntes laget leverte alt for dårlig mot det slovenske laget.

- Det virker ikke som vi er til stede i det hele tatt, og det er skuffende. Det er siste mulighet vi har til å spille mot et europeisk lag i år, og da er det for dårlig at vi ikke tok bedre vare på den muligheten.

Dermed er også Haslum ute av europacupen i år.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.