Skip to main content

- En barriere brutt for kvinnefotballen

FÅR SPONSORKONTRAKT: Stabæk-spillerne kan juble over tidenes sponsorkontrakt for kvinnefotballen.

Sportslig leder i Stabæk Fotball kvinner, Richard Jansen, jubler over at Obos blir ny generalsponsor for kvinnefotballen.

Onsdag ble det kjent at Obos går inn som generalsponsor for Toppserien for kvinner. Avtalen som er inngått med Serieforeningen for Kvinnefotball er på fem år.

Obos vil bruke 6 millioner kroner i året på selve sponsoratet og nær det tilsvarende i aktiviseringsmidler.

Det får jubelen til å stå i taket hos sportslig leder Richard Jansen i Stabæk Fotball kvinner, som fikk nyheten onsdag ettermiddag.

- Jeg ble bare kjempeglad, dette var deilig. Nå brøt vi en barriere for kvinnefotballen, sier Richard Jansen.

Ros til Serieforeningen

Jansen har tidligere sittet i styret i Serieforeningen, men visste ikke noe i forkant av pressekonferansen onsdag.

- Dette er bra jobbet av Serieforeningen og de som har jobbet med avtalen, sier Jansen.

Les mer om Stabæk Fotball Kvinner

- Det som er ekstra gledelig er at en så stor del av avtalen er kontanter, ikke barteravtale (byttehandel av varer og tjenester, red.anm.). Barteravtaler er viktige de også, men vi kan ikke leve av de alene, understreker Jansen, som ikke vet hvordan pengene skal fordeles ut på klubbene.

Flytter inn i Telenor Arena

Samtidig ble det kjent at det nå jobbes med å flytte hele serierunde 9 inn i Telenor Arena i det som skal hete Obos Superweekend. Samtlige kamper skal sendes på NRK.

- Det er noe vi har jobbet for i et par år for å få til i samarbeid med NRK. Tidligere har det strandet på å finne en helg som både har passet Telenor Arena og NRK, samt finansiering. Men nå ser det ut til at det går i orden, sier Jansen, som liker ideen.

- Når vi først skal gjøre et slikt stunt, hvorfor ikke?

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.