Skip to main content

Einar Sand Koren tilbake Haslum

VENDER TILBAKE: Einar Sand Koren skal bidra til at Haslum skal kjempe om gull kommende sesong. FOTO: KARL BRAANAAS
VENDER TILBAKE: Einar Sand Koren skal bidra til at Haslum skal kjempe om gull kommende sesong. FOTO: KARL BRAANAAS

Einar Sand Koren (25) Har signert en toårskontrakt med Haslum HK, og slutter seg til laget allerede 1. juli.

Nyheten om 25-åringens retur kommer under to uker etter at Erlend Mamelund ble klar for rødtrøyene.
– Vi har jobbet lenge med dette og er veldig fornøyde med å ha fått hentet både Einar og Erlend tilbake til Haslum. Det har også ligget i både Erlend og Einars interesse å få komme tilbake sammen, sier Haslum-trener, Tom-Eirik Skarpsno.
25-åringen er tidligere Haslum-spiller og kommer tilbake etter 1-års opphold i FC København. Einar ble kåret til årets spiller i Norge i sesongen 2008/2009, før han reiste ut som proff.
– Det er helt herlig å få Einar tilbake til Haslum. Hans angrepskvaliteter som strekspiller vil være uvurderlige for oss, samtidig vil han sammen med Erlend være vårt bindeledd i forsvar og danne et meget godt 3-par i forsvar, fortsetter Skarpsno, som kan avkrefte at de to profilerte håndballherrene returnerer for å trappe ned.
– De er veldig, veldig motiverte for dette, og har fortsatt store ambisjoner med sin håndballkarriere. De ønsker blant annet å satse videre på landslaget, sier han.

Gullambisjoner

Med signeringen av Einar Sand Koren og Erlend Mamelund er stallen nå komplett, og Skarpsno har stor tro på at laget vil kunne gå helt til topps kommende sesong.
– Vi ønsker å kjempe om de edleste medaljene. Vi skal ha et møte med spillerne hvor vi setter målsettingen for kommende sesong, og vi ender nok med å si at vi ønsker å kjempe om gull, fastslår Haslum-treneren.

Fortsatt talentutvikling

Haslum har denne sesongen hatt en meget ung stall, med en gjennomsnittsalder i laget på 21 år. Klubben har vært klar på at rekruttering og utvikling av talenter fra egne rekker og samarbeidsklubber er et viktig fokus. Det forandrer seg ikke selv om Koren og Mamelund nå er tilbake ifølge Skarpsno.
– Vi ønsker fortsatt å satse på unge spillere. Disse to signeringene er et viktig ledd i å videreutvikle klubben. Einar vil med sine holdninger og treningsvilje være en rollemodell for våre unge spillere, sier Skarpsno, som legger til at Haslum vil jobbe for at de unge slipper å slite benken.
– Vi jobber med en utlånsavtale for en del av våre unge spillere til andre klubber. Dette for å sikre oss at de får spille, sier Haslum-treneren, som for tiden ser meget lyst på fremtiden.
– Jeg synes vi har satt oss i en god posisjon med tanke på fremtiden, smiler han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.