Skip to main content

Eide vurderer ikke å trekke seg som Stabæk-trener

STABÆK-TRENER: Øyvind Eide.
STABÆK-TRENER: Øyvind Eide.

Innrømmer at han «utviste dårlig skjønn», etter å ha gitt en spiller et gavekort på «erotisk massasje med happy ending».

Torsdag kunne man lese om Leni Larsen Kaurin (32), som hevder at hun fikk seksuelle tilnærmelser fra sin trener i Stabæk, Øyvind Eide.

Der fortalte fotballspilleren om kontakten med treneren, om blomster, e-poster og et «gavekort» fra treneren med erotisk omgang med ham selv.

Budstikka har forsøkt å komme i kontakt med Eide på Stabæk-trening, men han ønsket ikke å kommentere saken. Tirsdag fikk Eide oversendt Larsen Kaurins anklager på sms. I tillegg har Budstikka forsøkt å få tak i Eide via telefon og sms – og styreleder Espen Moe i Stabæk Fotball kunne fortelle at treneren var kjent med spillerens historie, men ikke ønsket å komme med kommentarer eller tilsvar.

Til VG forteller Eide nå sin side av saken, hvor han karaktiserer sin egen oppførsel som «upassende».

- Det foregikk i to-tre måneder høsten 2012. Jeg var betatt av en spiller, og vi var vel ute sammen tre-fire ganger. I den tiden var det en flørtende sjargong, og det ble utvekslet en del sms som var vanlig innenfor den sjargongen. Selv om hun faktisk er eldre enn meg, så utviste jeg dårlig skjønn i forhold til den posisjonen jeg var i, og jeg beklager at hun har følt det på den måten hun tydeligvis gjør, sier Eide til avisens nettutgave.

Treneren sier til VG at han ikke vurderer å trekke seg som Stabæk-trener.

Øyvind Eide har heller ikke fredag formiddag besvart Budstikkas henvendelser. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.