Skip to main content

Drømmer om cupfinale - Bodø siste hinder

Christoffer Brännberger scoret to mål da Haslum slo Kolstad i cupen.
Christoffer Brännberger scoret to mål da Haslum slo Kolstad i cupen.

30. desember spilles håndballcupfinalen i Oslo Spektrum. Det er en romjulsopplevelse som Haslum gjerne vil ha.

Kolstad - Haslum 22-25

Men først må de altså slå ut Bodø hjemme i Nadderudhallen onsdag 5. november. Da spilles semifinalen mot publikkumslaget fra Nordland.

Det ble klart da semifinalene ble trukket i TV2 Sportskanalens Håndballextra sent onsdag kveld.

- Bodø hjemme var kanskje den motstanderen vi håpet mest på. Men for all del, Bodø er ingen enkel motstander, hvis noen tror det, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

LES OGSÅ:

Fjær i hatten

Men det er ingen tvil om at Haslum gjerne vil tilbake til Oslo Soektrum og en cupfinale 30. desember.

- Cupfinale er gjevt, og en fjær i hatten. Det er klart vi satser på å vinne hele cupen, og det er veldig morsomt å spille cupfinale i Oslo Spektrum, sier Skarpsno.

Derfor passet det bra at Haslum slo Kolstad, gamleklubben til Sander Sagosen, onsdag kveld.

Kontroll

Eliteserielaget Haslum vant til slutt 25-22 over 1. divisjonsklubben Kolstad. Men det burde vært mer, mener Haslum-sjefen.

- Vi hadde egentlig god kontroll på kampen, men vi var ikke effektive nok og vi scoret ikke så mange mål som vi burde, mener Skarpsno.

- Men forsvarsmessig og keeperspillet var meget bra. At vi bare slapp inn 22 mål er godkjent mot en slik motstander, sier han. Kolstad har full pott i 1. divisjon, og kan godt komme til å møte Haslum igjen i eliteserien neste år.

LES FLERE SPORTSNYHETER FRA BUDSTIKKA HER

 - Jeg er spesielt fornøyd med den innsatsen som Simen Schønningsen og Sander Øverjordet leverte. Det gledet meg, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.