Skip to main content

Dette skriver mediene om Frisk Asker-gullet

FORSTERKER: Frisk Asker ble norgesmestere denne sesongen. Nå forsterker klubben med en canadier.

«Askerladdene og de gode spillerne!» er overskriften på forsiden av VGs sportsbilag i dag tirsdag.

Frisks seier over Storhamar har til og med presset Ole Gunnar Solskjær vekk fra sportsfronten til VG.

VG skriver at Storhamar dominerte gårsdagens siste finalekamp stort, «men med to annullerte scoringer i kampen hadde ikke forhåndsfavoritten og den regjerende norgesmesteren marginene på sin side i Askerhallen».

Om den omstridte utvisningen der Storhamars Aaron Irving ble utvist for «slashing» på Frisk Askers Anders Bastiansen, skriver avisen:

«Reprisene viste at Frisk-veteranen gjorde vel mye ut av situasjonen, og at Irving trolig ikke skulle blitt sendt i boksen.»

– De på Hamar får bare sutre så mye de vil, sier Bastiansen selv i et intervju om situasjonen med VGTV, gliser bredt, peker på gullhjelmen og varsler «feiring hele påsken». Han kaller stemningen i Askerhallen i går «magisk».

LES OM GULLKAMPEN:

Frisks gullfest i Asker sentrum: – Jeg tror ikke det blir så mye søvn i natt

Frisk-legende vraker broren: – Nå er Dahlberg størst

Cato Cocozza har tapt tre NM-finaler, men nå fikk han endelig «bøtta» 

Keeper hylles

NTB skriver at «Frisk sikret NM-tittelen med svært effektiv ishockey.» «Storhamar pepret målvakt Nicklas Dahlberg med skudd, men svensken sto igjen en bunnsolid kamp. I tillegg hadde Frisk marginene på sin side, mens de tilreisende fra Hamar fikk både stolpetreff og to scoringer annullert.», skriver NTB.

Aftenposten forteller om «uendelig jubel» og et «lurveleven uten like» inne i Askerhallen og kaller folk fra Asker for «askerbørene».

NRK skriver at «favorittene Storhamar tidvis kjørte over Asker-klubben.» og at «Etter kampen tok det naturligvis av i Askerhallen.»

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.