Skip to main content

Dette er den nye Asker-treneren

Vegard Skogheim blir ny trener for Asker Fotball. Mandag var han på Føyka og skrev under å en avtale som i første omgang binder han til klubben i to sesonger. 

FOTO: KARL BRAANAAS

Vegard Skogheim (53) blir ny hovedtrener for Asker Fotball etter Kevin Niciol. 

Det ble klart etter at Skogheim ble presentert på en pressekonferanse på Føyka mandag. Han tar formelt sett over jobben 1. januar.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å trene en av de mest spennende 2. divisjonsklubbene i Norge. Det jeg har sett av laget så langt, virker veldig bra, sier Vegard «Skogen» Skogheim. 

Vegard Skogheim har trent en rekke klubber i Norge, men har ikke hatt jobb siden han sluttet i Ull/Kisa i 2018. Tidligere har han trent HamKam, Kongsvinger, Lillehammer og Brumunddal. 

Han er opprinnelig fra Hamar, og har spilt for HamKam i tre perioder. Han har også spilt for den tyske Bundesliga-klubben Werder Bremen. Han spilte også Viking i perioden 1995-1998. Han fikk med seg 13 kamper for det norske A-landslaget.

Budstikka oppdaterer saken!

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.