Skip to main content

- Det morsomste jeg har vært med på

Marcus Bakke omfavner Lars Sandbu etter at kaptein akkurat har sikret målet som ga Bærum det nødvendige poenget de trengte.
Marcus Bakke omfavner Lars Sandbu etter at kaptein akkurat har sikret målet som ga Bærum det nødvendige poenget de trengte.

- Det er Bærum som er klubben min, sier Marcus Bakke.

- Det er Bærum som er klubben min, sier Marcus Bakke.

Den tidigere eliteseriespilleren har blant annet en fortid i Brann, men er ikke i tvil om at årets Bærums-opprykk er det morsomste han har vært med på som fotballspiller.

- Jeg har vært med på et opprykk tidligere (med Tor Ole Skullerud som trener). Men dette er det morsomste. Sist spilte jeg av og til. I år har jeg nesten ikke spilt noe på grunn av skade. Det har vært veldig gøy å være med på det.

 

Bærumsgutter

Også rutinerte Thomas Finstad har vært med på mye på fotballbaner – blant annet cupgull med Stabæk.

- Jeg og klubben hadde som mål å rykke opp da jeg kom hit i 2008. Det tok litt lenger tid enn jeg trodde. Nå har vi klart det og jeg er fortsatt med. Jeg synes klubben fortjener dette. Vi har gjort det med mange egenproduserte spillere.

 

18 mål bedre

Finstad gjorde en svært god kamp i Kristiansund og ruvet i forsvaret både langs bakken i luften.

- Det var en veldig seig 1. omgang. De presset høyt, det ble slått mye langt og sånn fotball liker ikke vi så veldig godt. Etter hvert fikk vi roet oss men klarte ikke å skape store sjanser. Da tok kapteinen (Lars Sandbu) ansvar og satte corneren rett i mål.

I teorien kan Bærums opprykk spoleres. Men det er bare i teorien. For Bærum har tre poeng mer enn Kristiansund med en kamp igjen å spille. Og 18 mål bedre i målforskjell. Det betyr altså at Bærum må tape med f.eks ni mål og Kristiansund vinne med ti i siste serierunde om opprykket skal gå i Sandvikselva. Det skjer naturligvis ikke.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.