Skip to main content

Derfor forlenger landslagskeeperen med Stabæk

GIR SEG ALDRI: Stabæk- og landslagskeeper Ingrid Hjelmseth tar nok et år med fotball.

Ikke uventet bestemte Stabæk- og landslagskeeper Ingrid Hjelmseth (38) seg for å signere en ny avtale med Stabæk Fotball Kvinner.

Og årsaken er like enkel som den er vanskelig. Norge kvalifiserte seg til fotball-VM for kvinner i Frankrike i 2019. Dermed tar veteranen nok et år i Stabæk og nok et år med flagget på brystet.

Hun står oppført med 128 landskamper for Norge, og flere blir det.

Hun har også over 200 kamper i Toppserien, og går nå på sin 21. sesong i Toppserien. I Stabæk har hun vært siden 2009, da hun ble med over fra Asker til Stabæk.

LES OGSÅ: Hjelmseth og Norge sikret VM-plass

Verdens beste keepertrener

Hvorfor hun igjen går på en ny sesong på Nadderud, forklarer hun slik overfor klubbens hjemmeside. Klubbens keepertrener en den største årsaken.

– Espen Granli er verdens beste keepertrener, og har vært den viktigste treneren for min utvikling opp igjennom årene. Og er fortsatt en av hovedårsakene til at jeg velger Stabæk år etter år, sier hun.

Sportslig leder for Stabæk Fotball Kvinner, Richard Jansen, er åpenbart godt fornøyd med at veteranen er med videre.

LES OGSÅ: Dette har Stabæk-keeper aldri gjort tidligere

Dønn seriøs

– Ingrid (Hjelmseth) er en av verdens beste keepere, da sier det seg selv at enhver sportssjef som får hennes signatur er lykkelig. Ingrid er dønn seriøs og en perfeksjonist av dimensjoner. Det er helt strålende for oss å ha henne i klubben og vi er takknemlige for at hun fortsetter år etter år. Med dette viderefører Ingrid sin verdifulle kompetanse i Stabæk enda et år, noe vi er takknemlig for, sier han til klubbens hjemmeside.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.