Skip to main content

Denne giganten er klar for Haslum

FORNØYD: Tom-Eirik Skarpsno er fornøyd med forsterkningen Eirik Köpp. FOTO: KARL BRAANAAS
FORNØYD: Tom-Eirik Skarpsno er fornøyd med forsterkningen Eirik Köpp. FOTO: KARL BRAANAAS

Eirik Köpp (19) er klar for Haslum HK, og skal spille for klubben fra 1. juni 2016.

- Eirik blir en hit i Haslum-trøyen, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno i en pressemelding.

Den 204 centimtere høye bakspilleren er opprinnelig fra Kristiandsand, og har skrevet under en avtale med Haslum som strekker seg fra 1. juni 2016 og ut 2018-sesongen.

LES OGSÅ: Tjemsland strålte da Haslum overkjørte Halden

Han har spilt de siste tre sesongene for regjerende cup- og seriemester ØIF Arendal.

Landslag

Han har også vært fast på det norske juniorlandslaget, der han blant annet har spilt sammen med Haslum-spillerne Simen Schønningsen, Aksel Horgen og Sander Andreassen.

LES OGSÅ: Haslums Bård Egil Tobiassen topper utvisningsstatistikken i eliteserien

- Når signalene kom på at Köpp ønsket seg til Oslo for å studere, var vi kjappe med å fatte interesse overfor ham. Han har tross sin unge alder markert seg godt i eliteserien og i ØIF Arendals solide mannskap, sier Skarpsno.

Utdannelse og håndball

Det er økte muligheter til å studere, som gjør at 19-åringen forlater sørlandet og flytter til håndball i Bærum og Haslum.

- Kombinasjonen utdannelse og håndball var viktig for meg. Det er ikke å legge skjul på at studier ved BI i Oslo og totalen med håndballen ble avgjørende for at jeg valgte Haslum, sier Köpp i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Håvard Åsheim sto som en vegg da Haslum feide Bodø av banen

- Haslum var et naturlig valg for meg, både fordi jeg kjenner flere av gutta fra før, siden vi er lagkamerater på landslaget, men også fordi Haslum har et godt rykte på seg for å utvikle unge spillere, sier Eirik Köpp.

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.