Skip to main content

Demidov: - Vi har god tid til å snu dette

Vadim Demidov ble rasende etter at Ola Brynhildsen ble taklet av en TIL-spiller. Han endte nesten i klammeri med TIL-benken etter episoden.

Vadim Demidov fnyser av de som snakker om nedrykk - selv om Stabæk ligger i bunn av eliteserien.

Stabæk - Tromsø 0-1

- Det å begynne å snakke om nedrykk nå, blir helt feil. Jeg er veldig  rolig med tanke på det. Vi har spilt ni kamper og det er 21 kamper igjen å spille. Vi har god tid til å snu dette, sier Stabæk-stopperen som var inne i varmen igjen som midtstopper, etter noen kamper på benken.  

Det ble likevel ikke noen poeng i det som var den første kampen til Stabæk-trener Jan Jönsson etter at tok over som Stabæk-trener i forrige uke. Tromsø ble det lille hakket for sterke, og vant 1-0 på Nadderud. Dermed er Stabæk godt plassert i bunn av eliteserietabellen. Der tror likevel ikke Demidov at Stabæk kommer til å ende.

- Det er over to tredjedeler igjen av sesongen, selv om noen tror at den er halvspilt. Nå skal vi jobbe med "Janne" fremover, og jeg håper at vi setter en plan for resten av året, fordi vi har faktisk veldig god tid. Jeg kan dette gamet her. Det ville være veldig dumt å komme med noen reserveløsninger nå, sier han.

- Vi har to hengekamper igjen, og når vi spilte så svakt som vi gjorde i dag, men likevel holdt på å ta poeng, har jeg troen på at vi skal klare det, sier han.

Tuller ikke med en russisk bjørn

Helt på tampen av den første omgangen fyrte Demidov seg voldsomt opp etter at TILs Juha Pirinen klippet ned Ola Brynhildsen. Tromsø-benken raste mot det gule kortet, og Demidov raste mot TIL-benken.

- Jeg så at benken deres mente at det var en en ren og pen takling. Da tenner en gammel russisk mann, og du må aldri tirre den russiske bjørnen, smiler Demidov. Han har selv en russisk far, den tidligere russiske håndballspilleren Sergej Demidov.

- Men vi må ha litt lidenskap på banen. Uten det blir fotballen fattig. Jeg skværet opp med de gutta etter kampen, sier han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.