Skip to main content

Cato Cocozza legger opp som ishockeyspiller

legger opp: Cato Cocozza.

Årets NM-gull med Frisk Asker var det siste Cato Cocozza gjorde som ishockeyspiller.

Lørdag meldte Frisk Asker at spilleren legger skøytene på hylla. Dermed er en karriere som inneholder til sammen 746 kamper i Norges øverste divisjon. Han har spilt for klubbene Frisk Asker, Vålerenga, Sparta Sarpsborg, Manglerud Star og Lørenskog.

LES OGSÅ:

Askerhallen egentlig for liten for Champions League 

Frisks gullfest i Asker sentrum: – Jeg tror ikke det blir så mye søvn i natt

Cato Cocozza har tapt tre NM-finaler, men nå fikk han endelig «bøtta»

Hadde så lyst til å oppleve NM-gull at han spilte med brudd 

I år fikk han også sitt første NM-gull.

Her er Cato Cocozzas siste hilsen til fansen som han la ut på klubbens hjemmeside:

Jeg må si det har vært en reise med både oppturer og nedturer. Derfor var det nå ekstra spesielt å krone det hele med et Norgesmesterskap med Frisk. Den gruppa som er i Frisk nå er helt spesiell og det så man i sluttspillet.  Dette er beviset på at som supporter eller spiller må man aldri gi opp selv om det ser mørkt ut til tider.

Jeg er glad for å ha spilt i forskjellige klubbene, hver og en har hatt sin sjarm. Jeg fått muligheten til å møte så mange hyggelige lagkamerater, frivillige, trener, ledere og andre rundt klubbene. Jeg tar med meg gode venner og minner for livet. Hockeyfamilien i Norge er mindre enn man tror. Jeg kommer til å savne garderoben der man sitter å  bare ”jøggler” til tider. Det er gøy når det drar seg til å spille de kampene som virkelig betyr noe. Det samholdet og kicket man har i en hockeygarderobe får man aldri igjen. Hockey er og blir en livsstil. Nå gleder jeg meg til å kunne følge med utenfra med ”fasiten” i hånden og tro jeg har svarene på det meste.

Takk for alle som har engasjert seg og heiet opp under denne reisen. Jeg takker foreldrene og samboeren min for å støttet meg. Det de har kjørte meg fram og tilbake til Asker X-antall ganger i mine juniordager er jeg evig takknemlig for.

Vi sees vi plutselig!

Cato Cocozza

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.