Skip to main content

Casper Ruud tapte knepent mot verdenstreeren

Casper Ruud er på plass i Østerrike for å spille en turnering arrangert av Dominic Thiem, verdens tredje beste tennisspiller. Tirsdag møtte Ruud nettopp Thiem i sin første kamp i turneringen, og det endte med tap 2-0 i sett.

Foto: Trine Jødal

Tennisspilleren Casper Ruud spilte tirsdag sin første offisielle kamp siden 6. mars.

Anledningen var en turnering i Østerrike arrangert av Dominic Thiem, verdens tredje beste tennisspiller, der åtte spillere er med. 

Tirsdag møtte Ruud Thiem i sin første kamp i turneringen, og det sulle vise seg å bli en jevn batalje.

I første sett fulgte spillerne hverandre til 5-5 før Thiem brøt serven til Ruud for deretter å serve inn settet med 7-5.

Det andre settet ble også jevnt, men på en litt annen måte. Ruud fikk en kjempestart og ledet 4-1, men Thiem kom tilbake og spillerne måtte avgjøre settet i tiebreak. Det dro østerrikeren i land og vant dermed kampen 2-0 i sett.

– Casper gjør en meget solid forestilling. Jeg er imponert over hvor sikker og solid han er. Han spiller så jevnt mot verdens tredje beste tennisspiller, sa Eurosport-kommentator Christer Francke etter kampen var over.

Snarøya-spilleren spiller sin neste kamp allerede onsdag mot den tyske servekanonen Jan-Lennard Struff, som er rangert som nummer 34 i verden. Sist Ruudmøtte Struff, var i 1. runde i US Open i fjor da det ble et klart tap.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.