Skip to main content

Camilla Gjersem legger opp

LEGGER OPP: Det er slutt for Camilla Gjersem, som har blitt Norgesmester i kunstløp fem ganger.

Fem ganger har hun vunnet gull i NM. Nå er det slutt for Camilla Gjersem.

– Det er en tid for alt og nå er tiden inne for at jeg legger skøytene på hylla, skriver Camilla Gjersem (bildet) på Instagram mandag.

LES OGSÅ: Sondre Oddvoll Bøe brøt 51 år gammel barriere

Tvillingsøsteren Anne Line Gjersem legger oppGjersem legger opp la opp før åforrige sesong, og dermed er det slutt for landets mest profilerte kunstløpsøsken.

LES OGSÅ: For tre år siden var Hedda (15) så å si eneste medlem i Jar Kunstløp. Søndag arrangerte klubben storslått juleshow for sine 100 utøvere

Gjersem ble norgesmester i 2012, 2013, 2014, 2018 og 2019.

Se dette innlegget på InstagramDet er en tid for alt og nå er tiden inne for at jeg legger skøytene på hylla. Det føles som om jeg gir slipp på min første store kjærlighet. Et 17 år langt og dedikert forhold. Det gjør vondt. Kunstløp har til tider definert meg og uten tvil vært med på å forme meg. Jeg oppnådde noen av målene jeg satte meg, men ikke alle. Jeg velger likevel å se på satsningen som vellykket. Jeg har vokst opp på isen, og fått oppleve så mye på grunn av kunstløp. På veien har jeg møtt mennesker som jeg har blitt så glad i og fått erfaringer jeg kan ta med meg videre. Jeg vil takke trenere min, @beritsteigedal, alle løperne jeg har trent med gjennom tidene (blitt flere ⛸-generasjoner), og ikke minst mamma og pappa, uten dem hadde det ikke vært mulig. Og selvfølgelig, tvillingsøster, @annelinegjersem, kunstløp var et familieprosjekt på fulltid. Videre vil jeg også takke Norges Skøyteforbund, og Olympiatoppen som valgte å satse på oss i 2006, ogalle sponsorene for økonomisk støtte?? (tagget i video) Og tusen takk til alle som har heiet, fulgt med og backet meg opp! ? Det er med skrekkblandet fryd at jeg går inn i en ny hverdag og periode, men jeg er spent på å oppdage hva annet livet har å by på.Et innlegg delt av Camilla Marie Gjersem (@camillagjersem) Mai 13, 2019 kl. 3:21 PDT
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.