Skip to main content

– Burde avgjort kampen tidlig

Uavgjort: Stabæk-trener Bob Bradley måtte se sine gutter tape to av de tre poengene på overtid. Arkivfoto: KNUT BJERKE

Stabæk hadde tre poeng i lomma, men Vegard Skjerve ville det annerledes.

Haugesund - Stabæk 2-2

Stabæks fotballherrer i eliteserien ville komme på vinnersporet igjen lørdag etter to kamper uten seier i bortekampen mot Haugesund.

Det så lenge ut til at Stabæk skulle knipe seieren, men på overtid utlignet Vegard Skjerve til 2-2 for hjemmelaget.  Det var på hjemmelagets 14. corner i kampen.

– Jeg er skuffet fordi vi gir bort et slikt mål på slutten, og jeg er skuffet fordi vi har mange sjanser til å avgjøre kampen. Vi burde avgjort dette tidlig, sier Bob Bradley etter kampen.

I en fartsfylt 1. omgang var det Stabæk som kunne juble først. Corneren etter 11 minutter fra Yassine El-Ghanassi var god og i feltet satte Ville Jalasto hodet til ga gjestene 1-0.

LES MER: Debuterte i kveld: – Jeg vil styrke Stabæk-laget

17 minutter ut i oppgjøret brukte Ernest Asante farten sin, og var kun en god redning fra keeper Bråtveit fra å doble Stabæks ledelse.

– Totalt sett synes jeg vi spilte bra i dag. Vi skapte mange sjanser, men ga bort to mål på dødball. Der har vi vært solide tidligere i år. Vi hadde også noen gode kontringer som vi burde ha utnyttet bedre, fortsetter Bradley.

God underholdningsverdi

Etter et tungt Haugesund-press fikk vertene uttelling etter 31 minutter. Corneren endte til slutt opp oss Michael Haukås på streken, og han satt foten til og sørget for 1-1 på Haugesund stadion.

LES MER: Ser ingen grunn til åpen garderobe

1. omgang hadde stor underholdningsverdi, og begge lag kom til sine muligheter. Gorozia blant annet til alle sjansers mor etter 38 minutter, men bråtveit vartet opp med en glimrende beinparade.

Stabæk viste hvorfor overgangene deres har vært fryktet i årets eliteserie etter 41 minutter. Asante spilte Diomande lekkert fram som banket Stabæk tilbake i ledelsen.

Overtidsdrama

2. omgang ble langt mindre fartsfylt enn den første, men det var fortsatt Stabæk som hadde initiative i kampen. Gjestene fra Bærum lå kompakt bakover, og kom også til enkelte muligheter framover.

Likevel ble det en dramatisk avslutning på kampen. På overtid fikk Haugesund sin 14. corner i kampen, og den møtte Vegard Skjerve med hodet og sendte kula i motsatt hjørne til 2-2. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.