Skip to main content

Britt tvang gutta med til start

Fredrik Hoff Eriksen (fra venstre), Eivind Hagen og Espen Hobber Nilsen ble dratt med ut i den 10 kilomters lange løypa av sjef Britt Røed Lohne (til høyre).
Fredrik Hoff Eriksen (fra venstre), Eivind Hagen og Espen Hobber Nilsen ble dratt med ut i den 10 kilomters lange løypa av sjef Britt Røed Lohne (til høyre).

Britt Røed Lohne mente hennes mannlige kolleger i Wegger & Kvalsvik hadde gått av en tur ut. Det er de glade for nå. Etter å ha gjennomført Fornebuløpet 2014, er allerede neste mål satt.

Lohne stilte fra start som eneste kvinne av de totalt ni deltagerne fra entrepenørfirmaet. Hun forteller at å stille til start i det stadig voksende mosjonsløpet var hennes idé.

- Det var jeg som dro med meg gutta. Vi holder for tiden på med et prosjekt i nærheten, og da mener jeg det er på sin plass å støtte opp om det som skjer i nærområdet. Dessuten har de godt av å komme seg ut litt, flirer Lohne i målområdet.

LES OGSÅ: Løpefesten er i gang

Gir status på jobben

I løypene på Fornebu var entrepenørfirmaet én av mange bedrifter som sto på startstreken under mosjonsløpets femårsjubileum. Espen Hobber Nilsen legger ikke skjul på at Lohne skal ha en stor del av æren for at så mange stilte til start fra Wegger & Kvalsvik.

- Det var litt dårlig oppmøte i starten, men Britt pushet på da det nærmet seg. Nå er jeg veldig glad for at hun gjorde det, sier Nilsen i målområdet etter å ha nedlagt 10 kilometer.

Selv om Lohme ga klar beskjed om at det skulle løpes onsdag, var det mange av de ansatte som ikke var med. Det mener Eivind Hagen gir ham en grunn til å skryte på jobben.

- Nå vil jeg si at vi som deltok kan gå på jobben med hevet hode, gliser han.

21 kilometer neste mål

Sjef Britt Røed Lohne var tydelig fornøyd med det kollegene hadde prestert. Selv løp hun inn til respektable 48.27 på 10 kilometer.

- Det er veldig bra det de har levert her i dag, sier hun stolt.

Og med vel overstått løp er hun klar på at årets deltagelse ikke var den siste.

- Her kommer jeg tilbake, sier hun bestemt.

Heller ikke for Espen Hobber Nilsen var onsdagens konkurranse et engangstilfelle.

- Dette var bare starten. Nå venter halvmaraton til høsten, sier han i målområdet på Fornebu.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.