Skip to main content

Bobby MacIntyre tilbake til Frisk Asker

Bobby MacIntyre skal igjen spille for Frisk Asker.

Bobby MacIntyre skal igjen spille for Frisk Asker. 

Foto: TRINE JØDAL

Han var en suksess da han var i Frisk Asker sist. Nå er Bobby MacIntyre (25) skrevet under på en ettårsavtale med Frisk Asker. 

– Jeg har hatt en god dialog med Frisk Asker over tid og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått til en avtale. Jeg trivdes veldig godt i Asker og i laget forrige gang jeg var her, sier Bobby MacIntyre til klubbens hjemmesiden.

Riktignok spilte han bare 23 kamper da han var i klubbens sist fordi sesongen ble stoppet på grunn av koronaviruset. Men Frisk rakk å bli kåret til seriemestere da 25-åringen fra Canada spilte der. I løpet av de 23 kampene scoret han ti mål og hadde 23 assist.

– Jeg ser virkelig frem til å kunne oppleve en fullsatt Varner Arena og sammen med hele klubben legge ned den innsatsen som skal til for å vinne mesterskap, sier han til klubbens hjemmeside.

Spisskompetanse

Han forlot Frisk til fordel for den svenske klubben Mora. Der spilte han 48 kamper, scoret syv mål og gjorde 13 assist i Allsvenskan.

– I Bobby får vi en spiller med ekstrem spisskompetanse. Med hans fart vil han være blant eliteseriens aller raskeste spillere. Måten han kombinerer fart og kreativitet på, er det få andre i norsk hockey som kan matche, sier Frisk Askers nye sportssjef, Vidar Wold til klubbens hjemmeside.

– Han er en spiller som kan bryte et mønster når det trengs og vi vet at han vil skli godt inn i spillergruppa. Bobby er en viktig del av lagbygget vårt for neste sesong., sier Wold.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.