Skip to main content

Blir proff i Danmark: – Tungt å forlate Haslum

TIL DANMARK: Besard Hakaj (til venstre) forlater Haslum etter sesongen, til fordel for dansk håndball. Til høyre: Erlend Mamelund. FOTO: KARL BRAANAAS
TIL DANMARK: Besard Hakaj (til venstre) forlater Haslum etter sesongen, til fordel for dansk håndball. Til høyre: Erlend Mamelund. FOTO: KARL BRAANAAS

Besard Hakaj (24) har skrevet under en toårsavtale med den danske toppklubben Sønderjyske. Han vil gjerne avslutte i Haslum med seriegull.

– Jeg spilte håndball i Halden de to årene Haslum vant rubb og rake, så jeg har ingen ting. Jeg vil gjerne vinne seriegull før jeg forlater Haslum, smiler Besard Hakaj.

Fra og med 2014/15-sesongen skal han i to år tjene til livets opphold i den danske toppklubben Sønderjyske. Han gleder seg til oppgaven.

LES OGSÅ: Mamelund må operere - dropper landslaget

Heltidsproff

– Jeg skal satse fullt og helt på håndballen fremover, og ikke gjøre noe annet ved side av. Det blir tøft å markere seg på laget, men jeg har aldri sagt nei til en utfordring. Det er en tøffere serie enn den norske, sier den opprinnelig Asker-gutten.

LES OGSÅ: Haslum dropper protest etter Bodø-kamp

Han har spilt i Haslum siden han var 16 år, kun avbrutt av et toårsopphold i Halden.

Ikke rik

– Blir du rik av å spille håndball i Danmark?

– Jeg blir ikke rik foreløpig, men jeg håper at det kan være en god plattform for fremtiden. Og jeg vil definitivt tjene bedre enn det jeg gjør i Haslum. På sikt er målet å spille i tysk håndball, sier strekspilleren.

LES OGSÅ:- En vinnerskalle som signerer

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.