Skip to main content

– Betyr mye for selvtillten

VOLLEN-SEIER: Vollen slo naboen fra Holmen. Her fra oppgjøret i vårsesongen.

Vollen slo Holmen 2-0 i 4. divisjon.

VOLLEN - HOLMEN 2-0

Tirsdag kveld var det duket for lokaloppgjør i herrenes 4. divisjon eller StikkaLigaen. Vollen tok imot Holmen til kamp på Arnestad stadion, i det som var høstsesongens første kamp for begge lag.

Til slutt var det Vollen som kunne juble for seier med 2-0.

LES MER: 12 gule kort, én mann utvist og tre straffespark. Nå møtes Vollen og Heggedal igjen

– Det var viktig med tre poeng i dag. Det gjør veldig mye med selvtilliten og det er superviktig. Vårsesongen var mye stang ut, og dette kan bidra til å få marginer litt vår vei, sier Vollen-trener Hans Amund Solberg.

Holmen-trener Simen Moen var en skuffet mann etter tapet.

– Det er ikke det vi ønsker. Vi hadde en plan, men måtte spille nesten 70 minutter med ti mann. I andreomgang kjemper gutta for hverandre og gjør en ordentlig innsats selv om det var et håpløst utgangspunkt.

LES MER: Lekte seg med gjestene fra Oslo

Etter en jevn start på kampen var det Holmen som produserte de første store sjansene. Jonathan Dixon rundet keeper ved én anledning, men Vollen reddet på strek. Gjestene hadde også et frispark i stolpen, men nærmere kom de ikke i 1. omgang.

Vollen kom etterhvert mer med i kampen, og spiss Krister Nilsen var nære ved et par anledninger. Så fikk Holmens Arian Cindahl først gult for å ha dratt ned en Vollen-spiiller før han klappet sarkastisk mot dommeren. Dermed fikk han se det røde kortet.

i 2. omgang var Vollen det beste laget, og de fikk sin fortjente ledelse med en kjempeskudd ved Jawad Rohin. På overtid fikk Holmen sitt andre røde kort, før Florian Jashari satt inn 2-0. 

LES MER: Holmen seiret med eks-eliteseriedommer som trener

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.